Κελαϊφί: Η QSI που έχει την Παρί, θέλει να αγοράσει και τη Μάλαγα
Η Qatar Sports Investments, στην οποία ηγείται ο Κελαϊφί της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει μετά την Μπράγκα να αποκτήσει και την Μάλαγα.
Ο Κελαϊφί (σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Πέδρο Μοράτα και την ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή «partidazocope») και η εταιρεία του Qatar Sports Investments, που έχει την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το ποσοστό που εξαγόρασε της πορτογαλικής Μπράγκα θέλει να κάνει δική της και την ισπανική Μάλαγα.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού στην La Liga 2 όντας 20η με 26 βαθμούς.
Για να μπορέσει ο πρόεδρος της Παρί και της εταιρείας QSI, Νασέρ Αλ Κελαϊφί να πάρει την Μάλαγα, θα πρέπει ο Αμπντουλάχ Αλ Τανί να πάρει πίσω το 51% των μετοχών της ομάδας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει μία κατάθεση 9 εκατ. ευρώ στο δικαστήριο εξαιτίας οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχει η ομάδα λόγω χρεών.
? Noticia @partidazocope
? Informa @pedro_morata
? La empresa de Al-Khelaïfi, Qatar Sports Investments, está negociando para comprar el @MalagaCF
? Al Thani tiene que depositar 9M€ en el juzgado para recuperar el 51% de las acciones y venderlas a Catar
? #PartidazoCOPE pic.twitter.com/ZleJoecwSn
— El Partidazo de COPE (@partidazocope) March 13, 2023
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: «Απολύτως χαμηλός» ο κίνδυνος εξάπλωσης του χανταϊού για τον παγκόσμιο πληθυσμό
- Σε συναγερμό οι Αρχές στη Λευκάδα: Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο πλωτό drone
- Κηφισιά: Προφυλακιστέος ο 28χρονος διανομέας που κατηγορείται ότι πετούσε πέτρες σε περαστικούς
- Taste Atlas: Ποιο είναι το ελληνικό νησί που αποθεώνει
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Ο μεθοδικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού στο βόλεϊ – Πώς σχηματίζεται η ομάδα της νέας σεζόν

