
Πόπη Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη: «Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών;»
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου εξαπέλυσε επίθεση προς τον πρωθυπουργό μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου
Επίθεση εξαπέλυσε για άλλη μία ημέρα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Οικονόμου μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ δήλωσε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση του ΟΣΕ δεν ήταν γνωστή στον πρωθυπουργό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της εκπροσώπου Τύπου απαντά πως «4 χρόνια τώρα, μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία ο ίδιος», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ο πρωθυπουργός «δεν γνώριζε ούτε για τις υποκλοπές, ούτε πως η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ οδηγεί σε θάνατο».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
Στην αρχή ο κ. Μητσοτάκης είπε πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης. Μετά πως «φταίνε όλοι» και σήμερα μάθαμε από τον εκπρόσωπό του ότι δεν γνώριζε τίποτα από όσα γίνονταν στον ΟΣΕ.
Επίσης δεν γνώριζε ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ οδηγεί με βεβαιότητα σε θανάτους, δεν γνώριζε για τις υποκλοπές, δεν γνώριζε και για την κατάσταση στον ΟΣΕ, για την οποία οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν επίμονα με εξώδικα.
4 χρόνια τώρα, μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία ο ίδιος. Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσβάλλει τα θύματα και τις οικογένειές τους;
- Δύο ακόμα συνταγές για σπιτικό παγωτό
- ΠΟΥ: Νέες οδηγίες πρόληψης και καθυστέρησης της άνοιας
- Λιονέλ Μέσι: Ο παίκτης του αιώνα – Όλα τα ρεκόρ (pics, vids)
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ολοκληρώνεται σήμερα η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων
- Έξι ιδέες για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με 38άρια και βοριάδες στο Αιγαίο – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες

