Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: «Μύλος» στο συμβούλιο του νησιού με τις νέες υποψηφιότητες - «ψηφίζουμε με βάση τις παρέες»

Survivor All Star: «Μύλος» στο συμβούλιο του νησιού με τις νέες υποψηφιότητες – «ψηφίζουμε με βάση τις παρέες»

Ποιοι βγήκαν στον τάκο μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο;

Στον στίβο μάχης ρίχτηκαν για ακόμα μία φορά Μαχητές και Διάσημοι, με φόντο την ασυλία της εβδομάδας.

Η ομάδα των Μπλε άφησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στην άκρη τις όποιες διαφωνίες της και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να διεκδικήσει αυτή τη φορά τη νίκη, ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να βγάλει ακόμα έναν παίκτη της στον τάκο.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν, αφού δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη και έτσι οδηγήθηκαν σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού. Από την άλλη, οι Διάσημοι κέρδισαν την πολυπόθητη ασυλία και πήγαν ως θεατές.

Η μπλε ομάδα ψήφισε και ανέδειξε δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Ωστόσο, προέκυψε ισοψηφία ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι συγκέντρωσαν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor All Star, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν συγκεκριμένα ονόματα, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου κι έχω πάει κουβά».

Η Τζο Μαριδάκη με τη σειρά της δεν παρέλειψε να ρίξει το καρφί της: «Δεν κρατώ καμία κακία σε όσους με ψήφισαν. Θεωρώ ότι δικαίως είμαι υποψήφια. Μέχρι στιγμής δεν έχω την αγωνιστική πορεία που θα ήθελα κι όσα θα ήθελα να δείξω μέσα στο Survivor. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει και να βελτιωθώ αγωνιστικά και να δείξω την αξία μου. Επίσης, στο παιχνίδι αυτό δεν έχω έρθει ούτε για να γίνω διάσημη, ούτε για να βρω γκόμενο, ούτε για να ακούω την τρέλα του καθενός εδώ μέσα. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια».

Δείτε όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024