Με ένα καυστικό σκίτσο για τα κακώς κείμενα στην χώρα μας, μας καλημερίζει σήμερα, ο Αρκάς.
Σκίτσο που παραπέμπει και στις εξελίξεις, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, που έφερε – μεταξύ άλλων – στην επιφάνεια τις καταγγελίες για τις τρομακτικές ελλείψεις στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων και οδήγησε στις ανακοινώσεις για επανεκκίνηση, με μείωση συρμών, δρομολογίων και ζεστό χρήμα στην ΕΡΓΟΣΕ.
Το format με backup τον κατακλυσμό
Ο Αρκάς, εξηγεί τι συμβαίνει όταν το σύστημα κρασάρει και ο Θεός κάνει format. Γίνεται κατακλυσμός. Όπως απαντά εξάλλου, η φωνή εξ’ ουρανού, στον Νώε, η Κιβωτός είναι το backup.
O παραλληλισμός θα μπορούσε να αφορά εκτός από τα Τέμπη και πολλά άλλα θέματα που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).