Στη σύλληψη ενός 51χρονου Χανιώτη προχώρησε η Αστυνομία, καθώς φέρεται να βίασε 51χρονη γυναίκα από το Μαρόκο, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαρτίου στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, όλα ξεκίνησαν από την αγγελία που είχε βάλει ο 51χρονος, στην οποία ζητούσε άτομο να προσέχει συγγενικό του πρόσωπο.
Στο ραντεβού που δόθηκε στη συνέχεια για γνωριμία με την υποψήφια εργαζόμενη, ο 51χρονος, όπως καταγγέλθηκε από το θύμα, φέρεται να απομόνωσε τη γυναίκα σε ερημική περιοχή και να την βίασε.
Ο 51χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).