Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές καθώς λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου στις 11:45 από την Κυλλήνη για Ζάκυνθο.
Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο Fior Di Levante, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Έρευνα στο πλοίο
Το πλοίο που επρόκειτο να αναχωρήσει για το νησί μας έχει ακινητοποιηθεί και αναμένεται συνεργείο της αστυνομίας του Πύργου με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να γίνει έλεγχος και να αναχωρήσει για Ζάκυνθο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας