Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώρα Χρυσικού: «Όταν ήμουν άρρωστη, είχαν πει στον σύντροφό μου,

Δώρα Χρυσικού: «Όταν ήμουν άρρωστη, είχαν πει στον σύντροφό μου, «καλά, τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που είναι άρρωστη;»»

Η αγαπημένη ηθοποιός από τη δημοφιλή σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» Δώρα Χρυσικού βρέθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα.

Η Δώρα Χρυσικού, η δημοφιλής ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», έδωσε μία αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στην Ελένη Μενεγάκη.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ασθένεια που πέρασε, λέγοντας πως μόνο όταν μας συμβεί κάτι, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η υγεία μας.

«Είμαι καλά, είμαι υγιής. Όταν έχεις υγεία μπορείς να τα παλέψεις όλα. Οι άνθρωποι θεωρούμε πως είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν συμβεί κάτι τη θυμόμαστε. Έχω γενέθλια σε λίγες ημέρες και λέω πως κλείνω τα 46 και τα 2. Γιατί η βιολογική μου ηλικία είναι τα 46 και τα δύο χρόνια, είναι όσα έχουν περάσει από την επέμβαση. Δεν φεύγει από το μυαλό σου ποτέ, και έχεις μία διαφορετική ευγνωμοσύνη για αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της «Αρετής» στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και είπε πως ενώ είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη, είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος που τελικά τον αγάπησε: «Η βάση της υποκριτικής είναι η μεταμόρφωση. Οι ηθοποιοί έχουμε τη δυνατότητα να μπαίνουμε σε διαφορετικές ιστορίες, και για εμένα είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Η Αρετή είναι εντελώς διαφορετική από εμένα, αλλά την αγαπώ. Στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί γνώριζα πως είναι ένας τοξικός χαρακτήρας, αλλά τώρα είμαι στη φάση που γελάω πάρα πολύ μαζί της», είπε αρχικά.

«Η σχέση της Αρετής με τον Ανδρέα είναι πολύ χαριτωμένη γιατί τη μία τον διώχνει και μετά του λέει έλα πίσω. Και με τον Γιώργο Χρανιώτη είχαμε πάρα πολύ δυνατή χημεία. Και πιστεύω πως στο μέλλον αυτή η ιστορία δεν θα λήξει, παρά το γεγονός πως ο ήρωας που υποδύεται είναι παντρεμένος. Και είναι πολύ αστεία η σκηνή που το ανακαλύπτει», πρόσθεσε.

Ο έρωτας για την Δώρα Χρυσικού

Αναφερόμενη στον έρωτα, η Δώρα Χρυσικού είπε πως για εκείνη έχει μεγαλύτερη σημασία η αγάπη.

«Ο έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη του κόσμου και είναι το αντίπαλο δέος του θανάτου. Όμως, εκεί που σε εξυψώνει, μπορεί να σε βυθίσει στην άβυσσο. Ερωτευόμαστε διαφορετικά σε κάθε ηλικία γιατί εμείς δεν είμαστε ίδιοι. Αλλάζουν τα κριτήριά μας. Εγώ πλέον, στα 46 μου έχω απομυθοποιήσει τον έρωτα γιατί έχω συνειδητοποιήσει πως η αγάπη είναι πιο σημαντική. Εγώ τον έρωτα τον έχω νιώσει σαν κάτι ανταγωνιστικό. Έχω αποφασίσει πως επειδή θέλω να έχω ηρεμία, ψάχνω την αγάπη. Κάποιες σχέσεις δεν μετεξελίσσονται σε αγάπη».

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ο άνθρωπός μου»

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια και αναφέρθηκε στο πώς ο σύντροφός της αντιμετώπισε την ασθένειά της.

«Εγώ είμαι σε σχέση πολλά χρόνια και το θέμα με την ασθένειά μου με έχει πείσει πως αυτός ο άνθρωπος είναι ο άνθρωπός μου. Έχω έρθει σε επαφή με πολλές γυναίκες που μου έλεγαν πως ήταν παντρεμένες και με παιδιά και μόλις έμαθε ο σύζυγός τους πως ήταν άρρωστες, τις εγκατέλειψαν. Για εμένα ήταν δύσκολο, γιατί φαντάσου, με έκανε μπάνιο, δεν είχα μαλλιά και μου έλεγε πως είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Αργότερα, έμαθα πως υπήρχαν κάποια άτομα από το περιβάλλον μας που του είπαν ‘’καλά, τώρα θα μείνεις με την Δώρα, που είναι άρρωστη;»» και εκείνος τους έλεγε ‘’τι ακριβώς εννοείτε; Ήμουν, είμαι και εύχομαι να είμαι με την Δώρα για πάντα’’».

Όσο για την «Αρετή», η Δώρα Χρυσικού είπε πως πολλές φορές την καταλαβαίνει:

«Η Αρετή είναι ένας μονολιθικός άνθρωπος, η οικογένειά της ήταν όλη της η ζωή. Αν οι άνθρωποι αντιλαμβανόμασταν τον κακό μας εαυτό, δεν θα τον βγάζαμε προς τα έξω. Έτσι, και η Αρετή δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Νομίζω πως η Αρετή είναι τόσο εγκλωβισμένη σε αυτό που πιστεύει, που δεν μπορεί να το αλλάξει».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη» του MEGA

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024