Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για την μάχη της με τα ναρκωτικά

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για την μάχη της με τα ναρκωτικά

«Το κακό το κάνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Τον εαυτό μας πρέπει να φοβόμαστε...», τόνισε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, που στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok δύο βίντεο και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τις ουσίες και το αλκοόλ.

Η ίδια περιέγραψε πώς ξέφυγε η κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνει συστηματικός χρήστης κοκαΐνης, και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την απεξάρτηση.

«Χρειάζεται να φοβόμαστε»

«Εθίστηκα στην κοκαΐνη γιατί είναι εθιστική. Εθίστηκα στο αλκοόλ γιατί είναι εθιστικό. Στη μαριχουάνα, το ίδιο, γιατί κολλάς. Ο εθισμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που χρειάζεται να κοντρολάρουμε… Εθίστηκα σε όλα αυτά γιατί είναι εθιστικά και ουσιαστικά, το κακό το κάνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Τον εαυτό μας πρέπει να φοβόμαστε. Χρειάζεται να φοβόμαστε. Μόνο εμείς μπορούμε να καταστρέψουμε ή να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Κανένας άλλος», είπε στο πρώτο της βίντεο.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker #FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ Cafe Del Mar – Activa Remix – Paul Oakenfold

«Θες να πίνεις γιατί…»

Στο δεύτερο, εξομολογήθηκε: «Όταν άρχισα να πίνω κόκες και να θέλω να γυρνάω σπίτι, ενώ ήμουν πάντα με κόσμο και συναναστρεφόμουν -γιατί αυτό το ναρκωτικό σε κάνει να συναναστρέφεσαι με πάρα πολύ κόσμο, άσχετο και γνωστό-. Θες να είσαι και να μιλάς ατελείωτα. Θες να πίνεις γιατί να είναι αυτή η ένωση όπως με τα γάρα, το αλκοόλ… θες κόσμο.

Όταν λοιπόν άρχισα να θέλω να γυρνάω σπίτι μου και να κάθομαι να πίνω γραμμές μόνη μου μέχρι να ξημερώσει και να την ακούω έτσι μόνη μου, εκεί άρχισε κάτι να γίνεται στον εγκέφαλό μου και να λέω πραγματικά, “τι φάση; Τι κάνεις;” Αυτό το ναρκωτικό είναι κάτι που θες να πίνεις, να νιώθεις αυτή τη δύναμη, αυτό το τρομερό up που νιώθεις, και το τρομερό down που νιώθεις βέβαια.

Και όλα αυτά τα τρομερά down που μου συνέβαιναν και έπρεπε να πάρω χάπια για να κοιμηθώ ή να πιω δέκα γάρα για να κοιμηθώ αλλά και πάλι, με όλη αυτή την ταλαιπωρία, ξανά να πίνω τις γραμμές και να τη βρίσκω. Όταν άρχισα λοιπόν να τη πίνω μόνη μου στο σπίτι, εκεί έγινε το πρώτο μεγάλο κλικ και δεν άργησα πολύ να πω “τέρμα εγώ με αυτή τη ζωή” και τέρμα με όλη αυτή τη συναναστροφή όλων αυτών των τοξικών ανθρώπων.

Κι εγώ ήμουν τοξική. Αλλά, εγώ επέλεξα να καταστρέφομαι με αυτόν τον τρόπο και εγώ επέλεξα να θεραπευτώ με έναν άλλο ολιστικό τρόπο καθαρής ζωής».

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ Vivaldi-Four Season-Summer-3 – 中国爱乐乐团

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024