Rihanna: Έλαμψε στα Όσκαρ – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της που μάγεψε
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Lift Me Up», από το σάουντρακ της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever» και συγκίνησε όσους βρέθηκαν στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.
Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον τελικό του NFL, η Rihanna έδωσε το παρών και στα φετινά βραβεία Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/3) στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.
Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο σαμπανιζέ χαλί και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.
Για την περίσταση επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο, που αγκάλιαζε το σώμα της και αναδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, την οποία κρατούσε στοργικά καθώς πόζαρε για τις φωτογραφίες. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με έντονα κόκκινα χείλη και λαμπερά κοσμήματα από τη Moussaieff.
Δείτε φωτογραφίες από το σαμπανιζέ χαλί


Λίγο αργότερα, η Rihanna ανέβηκε στη σκηνή της 95ης τελετής απονομής των βραβείων για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Lift Me Up» από την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» που ήταν μάλιστα και υποψήφιο.
Πρόκειται για τραγούδι – φόρος τιμής στον εκλιπόντα Chadwick Boseman, που έγραψε η ίδια μαζί με τους Tems, Λούντβιχ Γκόρανσον και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ράιαν Κούγκλερ. Το κομμάτι αποτυπώνει τη μελαγχολική διάθεση στην ταινία, καθώς οι χαρακτήρες θρηνούν την απώλεια του αγαπημένου τους ήρωα. Οι στίχοι εκφράζουν το συναίσθημα του να σε σηκώνει κάποιος όταν οι καιροί είναι δύσκολοι.
Η εγκυμονούσα ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε με την ερμηνεία της. Αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα highlights της βραδιάς.
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442