Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Γιουβέντους με την ουραγό Σαμπντόρια, αλλά τελικά επικράτησε με 4-2 στο Τορίνο και, πλέον, απέχει τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση (Αταλάντα), που δίνει το εισιτήριο για τους προκριματικούς του Europa Conference League.

Η «Γηραιά Κυρία» μετά το «χαστούκι» από τη Ρόμα, κατάφερε να προηγηθεί 2-0 πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ωστόσο, οι Γενοβέζοι «απάντησαν»
με δύο γκολ σ΄ ένα δίλεπτο κι έφεραν το ματς στα ίσια.

Τελικά ο Ραμπιό, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι (64΄) έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία πέντε λεπτά μετά είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το «τρίποντο», αλλά ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σημάδεψε το δοκάρι με το πέναλτι που εκτέλεσε.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Σέρβος στράικερ, το πέτυχε ο 19χρονος Αργεντινός επιθετικός, Ματίας Σούλε, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γιουβέντους: Περίν, Μπρέμερ (84′ Ρουγκάνι), Μπονούτσι (46′ Κουαδράδο), Ντανίλο, Ντε Σίλιο (88′ Γκάτι), Φατζόλι, Μπαρενετσέα (46′ Λοκατέλι), Ραμπιό, Κόστιτς, Μιρέτι (73′ Σούλε), Βλάχοβιτς

Σαμπντόρια: Τουρκ, Γκούντερ, Νουίτινκ (76′ Παολέτι), Αμιόνε, Τζανόλι, Ρινκόν (83′ Μαλαγκρίδα), Γουίνκς, Αουτζέλο (73′ Μούρου), Λερίς, Τζούρισιτς (73′ Χεσέ), Γκαμπιαντίνι

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σπέτσια – Ίντερ 2-1
Έμπολι – Ουντινέζε 0-1
Νάπολι – Αταλάντα 2-0
Μπολόνια – Λάτσιο 0-0
Λέτσε – Τορίνο 0-2
Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 0-2
Βερόνα – Μόντσα 1-1
Ρόμα – Σασουόλο 3-4
Γιουβέντους – Σαμπντόρια 4-2
13/03 21:45 Μίλαν – Σαλερνιτάνα