Γιουβέντους – Σαμπντόρια 4-2: Φουλάρει για Ευρώπη η «Μεγάλη Κυρία»
Η Γιουβέντους αγχώθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν είδε τη Σαμπντόρια να την ισοφαρίζει από 2-0 σε 2-2 μέσα σε 2 λεπτά, ωστόσο ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος και πανηγύρισε τη νίκη που την διατήρησε στο -3 από την 6η Αταλάντα.
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Γιουβέντους με την ουραγό Σαμπντόρια, αλλά τελικά επικράτησε με 4-2 στο Τορίνο και, πλέον, απέχει τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση (Αταλάντα), που δίνει το εισιτήριο για τους προκριματικούς του Europa Conference League.
Η «Γηραιά Κυρία» μετά το «χαστούκι» από τη Ρόμα, κατάφερε να προηγηθεί 2-0 πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ωστόσο, οι Γενοβέζοι «απάντησαν» με δύο γκολ σ΄ ένα δίλεπτο κι έφεραν το ματς στα ίσια.
Τελικά ο Ραμπιό, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι (64΄) έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία πέντε λεπτά μετά είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το «τρίποντο», αλλά ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σημάδεψε το δοκάρι με το πέναλτι που εκτέλεσε.
Ό,τι δεν κατάφερε ο Σέρβος στράικερ, το πέτυχε ο 19χρονος Αργεντινός επιθετικός, Ματίας Σούλε, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα