Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Απίστευτες καταγγελίες για το σταθμαρχείο Λάρισας - «Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πάρτι και πανηγύρια»

Τέμπη: Απίστευτες καταγγελίες για το σταθμαρχείο Λάρισας – «Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πάρτι και πανηγύρια»

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, είχε στηθεί κάποιο πάρτι λόγω ημέρας στο σταθμαρχείο της Λάρισας, την προηγούμενη της τραγωδίας στα Τέμπη.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το… μπάχαλο που φαίνεται να επικρατούσε στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Ήδη έχει γίνει γνωστό το αλαλούμ με τις βάρδιες, καθώς το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη, θα έπρεπε στη βάρδια να υπάρχουν τρεις σταθμάρχες και ο 59χρονος Βασίλης Σαμαράς ήταν τελικά μόνος του.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και το βιβλίο παράδοσης παραλαβής που έχουν οι σταθμάρχες όταν ολοκληρώνουν τη βάρδια τους, καθώς όπως κατήγγειλε ο 59χρονος, υπάρχει σβήσιμο με μπλάνκο, ενώ όπως ανέφερε παρόλο που οι συνάδελφοί του έπρεπε να φύγουν στις 23:00, εκείνοι αποχώρησαν νωρίτερα και τον άφησαν μόνο του.

«Ο κάθε σταθμάρχης μετά τη βάρδια του παραδίδει και παραλαμβάνει ο νέος και αυτή η παράδοση – παραλαβή εντυπώνεται εγγράφως στο αντίστοιχο βιβλίο και καταγράφεται η ώρα έναρξης και λήξης της προηγούμενης βάρδιας. Μετά το συμβάν η ώρα παράδοσης παραλαβής διορθώθηκε με μπλάνκο στο βιβλίο παράδοσης παραλαβής που τηρείται στο γραφείο του σταθμάρχη» ανέφερε αρχικά.

«Δεν θυμάμαι ποια είναι η πραγματική ώρα που υπογράψαμε ότι παρέλαβα. Το συγκεκριμένο βιβλίο βρίσκεται πάντα ανοιχτό στο γραφείο του σταθμάρχη, τοποθετημένο σε ένα ράφι και διαπίστωσα μετά το συμβάν ότι ήταν διορθωμένη η ώρα. Η πραγματική ώρα αναχώρησης του παλιού σταθμάρχη είναι περί τις 22:20 και του νέου 22:10» συμπλήρωσε ο προφυλακισμένος σταθμάρχης.

Το βιβλίο πλέον βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την τραγωδία στα Τέμπη και θα κληθούν γενετιστές και γραφολόγοι να διαπιστώσουν ποιος από όσους βρέθηκαν το βράδυ του δυστυχήματος στο σταθμαρχείο Λάρισας αλλοίωσε τα στοιχεία και τι σκοπό είχε.

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν πάρτι»

Πολίτες καταγγέλλουν στο Star ότι στο σταθμαρχείο της Λάρισας γινόταν «πάρτι» μία ημέρα πριν την τραγωδία.

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν κάποιο πάρτι λόγω ημέρας λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι» λέει κάτοικος της Λάρισας.

Ερωτηθείς αν γινόταν το πάρτι στο σταθμαρχείο ή στον ΟΣΕ γενικά, ο πολίτης απάντα «στο σταθμαρχείο».

 «Ο σταθμάρχης ήταν εύθυμος και ξέχασε δυο φορές το μικρόφωνο»

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» λέει άλλος κάτοικος Λάρισας.

«Είχε συνομιλία με τον διπλανό του, απλά ήταν και άλλος κόσμος μέσα, δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του» προσθέτει.

« Και έτρεξε ο σεκιούριτι να τους πει να κλείσουν τα μικρόφωνα;» ρωτά η δημοσιογράφος, κάτι που επιβεβαιώνει ο κάτοικος.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος πολυτραυματία από το δυστύχημα στα Τέμπη, Γιώργος Μπαρτζώκης, επιμένει ότι ο σταθμάρχης δεν ήταν στο πόστο του και πως από τις συνομιλίες φαίνεται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε νηφαλιότητα.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024