Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη από τους Σέρβους: Αυτά ζήτησε ο Λάσο από τον Παναθηναϊκό – Τι συμφώνησαν οι δύο πλευρές…

Αποκάλυψη από τους Σέρβους: Αυτά ζήτησε ο Λάσο από τον Παναθηναϊκό – Τι συμφώνησαν οι δύο πλευρές…

Οι Σέρβοι προχώρησαν σε μια σημαντική αποκάλυψη για τον Πάμπλο Λάσο και τον Παναθηναϊκό. Οι επαφές των δύο πλευρών και η δεδομένη επιστροφή στη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μονακό εύκολα στο Πριγκιπάτο και πλέον στρέφει την προσοχή του την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της «διαβολοβδομάδας».

Οι πράσινοι για ακόμη μια χρονιά απέτυχαν στη Euroleague και είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τη διοίκηση του τριφυλλιού να έχει αναθέσει τα ηνία στον Χρήστο Σερέλη μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως να βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού για την επόμενη.

Ο μεγάλος στόχος της πράσινης διοίκησης και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ένας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, θέλει να επιστρέψει στη Euroleague και έχει τεράστια ζήτηση, όπως είναι λογικό.

Σύμφωνα λοιπόν με το «mozzartsport.com», ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Ισπανού τεχνικού και μάλιστα οι Σέρβοι μιλούν για συμφωνία σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι των επαφών.

«Ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στην Ευρωλίγκα. Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ανάληψη ενός άλλου κολοσσού, του Παναθηναϊκού. Αν και οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν τις τελευταίες σεζόν και δεν αποτελούν καν… σκιά του συλλόγου που ανέβηκε στον θρόνο της Ευρώπης, υπάρχει σχεδιασμός προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ”, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Η συμφωνία λοιπόν είναι στη διάρκεια του συμβολαίου του, ενώ είναι σε επικοινωνία και για το πλάνο του ρόστερ, αλλά και για το οικονομικό, όπως αποκαλύπτουν οι Σέρβοι χωρίς όμως να υπάρχει κανένα deal.

«Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Δημήτρης Γιανακόπουλος εκτίμησε ότι για ένα κορυφαίο αποτέλεσμα χρειάζεται και κορυφαίο προπονητή και ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι ο Λάσο. Υπήρχαν συζητήσεις με τον Ισπανό για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό όταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποχώρησε από τον σύλλογο, αλλά ο Λάσο ζήτησε η συμφωνία να αφορά την επόμενη σεζόν”, υποστηρίζει το σερβικό site και συνεχίζει:

«Τα χρήματα για το συμβόλαιο δεν είναι πρόβλημα. Ό,τι ζήτησε ο Λάσο το πήρε και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Απρίλιο ότι θα είναι ο νέος προπονητής των “πρασίνων”. Μέρος της συμφωνίας είναι ότι ο νυν εν ενεργεία προπονητής, Χρήστος Σερέλης, θα παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο ακόμα και όταν αναλάβει ο Λάσο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024