Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Αρνήθηκε να αγωνιστεί η Ελευθερίου και χάρισε πέναλτι στην ομάδα

Survivor All Star: Αρνήθηκε να αγωνιστεί η Ελευθερίου και χάρισε πέναλτι στην ομάδα

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Στον στίβο μάχης οδηγήθηκαν Διάσημοι και Μαχητές στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor. Κόκκινοι και Μπλε εμφανίστηκαν πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Ή σχεδόν όλοι, αφού η Ελευθερία Ελευθερίου εμφανίστηκε με πόνους και ζήτησε να μην πάρει μέρος στο αγώνισμα.

«Γιώργο, η διάθεση μου είναι μια χαρά αν εξαιρέσουμε πως έχω ένα θέμα υγείας σήμερα. Μόνο αυτό», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας αλλά θα χαιρόμουν πάρα πολύ να κερδίζαμε σήμερα γιατί υπάρχουν τρεις υποψήφιοι στην ομάδα μας οπότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει ένας από την κόκκινη ομάδα και θα ήθελα να δω την ομάδα να κάθεται σήμερα όλη μαζί και να τρώει. Αυτή είναι βέβαια η φύση του παιχνιδιού, ψηφιζόμαστε, είμαστε υποψήφιοι, θα δούμε τι θα γίνει και όλα καλά».

«Ελευθερία, ξέρω ότι σήμερα έχεις έρθει και δεν νιώθεις πολύ καλά σωματικά. Παρόλα αυτά η άποψη της γιατρού είναι ότι μπορείς να αγωνιστείς. Θα το δοκιμάσεις; Τι θα κάνεις σήμερα;», την ρώτησε ο παρουσιαστής με εκείνη να απαντά: «Θα ήθελα να ζητήσω να δω τη γιατρό γιατί έχω φοβερούς πόνους στην κοιλιά και τη μέση», είπε με τους συμπαίκτες να είναι απορημένοι.

Αργότερα ο Γιώργος Λιανός είπε: «Η ενημέρωση που έχω αυτή τη στιγμή είναι ότι η γιατρός λέει πως η Ελευθερία μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, παρόλα αυτά όμως η Ελευθερία λέει ότι δεν νιώθει πολύ καλά. Επομένως με δική της πρωτοβουλία μένει εκτός παιχνιδιού και αυτό σημαίνει ότι οι Μαχητές θα κερδίσουν πέναλτι».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024