Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου κινδυνεύει με αποβολή από το παιχνίδι

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου κινδυνεύει με αποβολή από το παιχνίδι

Η τραγουδίστρια πιάστηκε επ' αυτοφώρω να κρυφακούει συνεντεύξεις των συμπαικτών της

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έχει κάνει άνω κάτω το παιχνίδι, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κρυφακούει τις προσωπικές συνεντεύξεις των συμπαικτών της.

Η ίδια όταν η παραγωγή την έπιασε στα πράσα υπερασπίστηκε τον εαυτό της και δήλωσε: «Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα πάρα πολύ νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμόντουσαν. Ήθελα να κάτσω κάτω στη λίμνη, να απομονωθώ και να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου χωρίς να με βλέπουν οι συμπαίκτες μου. Δεν θα έκανα τίποτα εις βάρος των παιδιών σε καμία περίπτωση. Γύρισα στην καλύβα την ώρα που θα φεύγαμε για το αγώνισμα. Δεν έχω ακούσει τίποτα».

O Ατζούν αποφασίζει

Φυσικά, η πράξη της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπεύθυνη γυρισμάτων παρέπεμψε την Ελευθερία Ελευθερίου στον επικεφαλής του Survivor προκειμένου να τον ενημερώσει για το παράπτωμά της και να αποφασιστεί η τιμωρία της.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να την αποβάλλει από το παιχνίδι, όπως είχε συμβεί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αν και εκείνες είχαν δει την πόρτα της εξόδου επειδή είχαν κάνει χρήση κινητού.

Πάντως, όταν είχε αποφασιστεί η αποβολή τους ο Ατζούν είχε ενημερώσει μέσω skype τους παίκτες ότι σε περίπτωση που γινόταν αντιληπτή κάποια άλλη παραβίαση δεν θα δίσταζε να αποφασίσει το ίδιο. Δηλαδή να τιμωρήσει με αποβολή τον παραβάτη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024