Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια. Την ίδια ώρα, ο συνήγορός της ζήτησε να καταθέσει για την υπόθεση και η ψυχολόγος της Αστυνομίας που πήρε τις καταθέσεις από το 12χρονο κορίτσι.
Η μητέρα της 12χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Παρασκευής.
Ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι σήμερα θα κατατεθεί αίτημα προκειμένου να καταθέσει στην ανακρίτρια και η αξιωματικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που λαμβάνει καταθέσεις από το 12χρονο κορίτσι, προκειμένου, όπως εκτιμά ο δικηγόρος να δώσει στοιχεία που θα δείξουν ότι η γυναίκα δεν γνώριζε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμών και μαστροπείας.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.