Αποφασισμένη να προστατεύσει τους εργαζόμενους της και τη φήμη της εταιρείας φέρεται η Hellenic Train η οποία αντιδρώντας στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ότι οι μηχανοδηγοί της δεν έχουν την απαραίτητη εκπαίδευση και τα πιστοποιητικά, απαντά ότι όλοι έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
«Όσον αφορά τις αβάσιμες ειδήσεις σχετικά με την έλλειψη εκπαίδευσης των οδηγών μας και την απουσία των απαραίτητων πιστοποιητικών, η Hellenic Train – αποφασισμένη να προστατεύσει τους εργαζομένους της καθώς και τη φήμη της εταιρείας – τονίζει ότι όλοι οι μηχανοδηγοί της εταιρείας έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Hellenic Train.
«Όλοι οι μηχανοδηγοί μας έχουν περάσει με επιτυχία ιατρικές και ψυχομετρικές εξετάσεις και έχουν πιστοποιηθεί ως κατάλληλοι για εργασία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο 3911/11» καταλήγει η εταιρεία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).