Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στο νοσοκομείο - Γιατί δεν έχει πάρει ακόμη εξιτήριο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στο νοσοκομείο – Γιατί δεν έχει πάρει ακόμη εξιτήριο

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αν και είχε προγραμματιστεί να λάβει εξιτήριο την Τετάρτη 8 Μαρτίου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο παρουσιαστής δεν επέστρεψε σπίτι του.

Ο λόγος, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό μας», είναι κάποιες ανεβασμένες τιμές του διοξειδίου στο αίμα, που οι γιατροί ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά.

Έτσι, αποφάσισαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να παραμείνει στο νοσοκομείο. Στην ίδια εκπομπή, αποκαλύφθηκε ότι ο παρουσιαστής αναμένεται να πάρει τελικά σήμερα εξιτήριο, ωστόσο αν οι γιατροί του το κρίνουν απαραίτητο θα περάσει ακόμα μία νύχτα εκεί.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής οδηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες εσπευσμένα στη ΜΕΘ με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και κατάφερε να βγει νικητής. Αποσωληνώθηκε, μεταφέρθηκε σε δωμάτιο και τώρα μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ρεπόρτερ του «Καλύτερα δεν γίνεται» το Σάββατο 4 Μαρτίου μετέφερε τα πρώτα λόγια του αλλά και μερικές φωτογραφίες του μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Μία μεγάλη αγκαλιά από καρδιάς σε όλους και όλες για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη για την βοήθειά του και στο κανάλι μου τον Alpha. Στον γιατρό μου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στο γλυκό μου Ναταλάκι και όλη την ομάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024