Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικαίωση Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, «χαστούκι» στην προπαγάνδα

Δικαίωση Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, «χαστούκι» στην προπαγάνδα

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να μην γίνει η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ και δικαιώθηκε πανηγυρικά, αφού αναβλήθηκε…

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να μην γίνει η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ και δικαιώθηκε πανηγυρικά, αφού αποφασίστηκε η αναβολή της, κάτι που ήταν και το απολύτως λογικό.

Ο λόγος που οι ερυθρόλευκοι ζητούσαν την αναβολή της αγωνιστικής ήταν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που είχαν οι αθλητές του στο WΤΤ Singapore Smash, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αγωνιστούν.

Το δίκαιο αίτημα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ λοιπόν έγινε δεκτό και ουσιαστικά έδωσε «χαστούκι» σε όλη την προπαγάνδα και παραπληροφόρηση που έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες με αφορμή το πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ.

Η τελευταία αγωνιστική λοιπόν αναβλήθηκε απόλυτα φυσιολογικά, αφού στο διάστημα 7-19/3/2023 διεξάγεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (W.T.T. και της I.T.T.F.) το τουρνουά στη Σινγκαπούρη, όπου συμμετέχουν υποχρεωτικά οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν καταταγεί στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου ranking list. Οι αθλητές Pitchford , Gacina, Pucar, Monteiro, Pesotska, Pota, Vivarelli που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό λοιπόν έπρεπε να συμμετέχουν εκεί και αν δεν κατέβαιναν, οι ποινές είναι σωρευτικά χρηματικές και αγωνιστικές (απώλεια βαθμών αξιολόγησης).

Όλες αυτές τις ημέρες το λογικό αίτημα του Ολυμπιακού έγινε αφορμή για διάφορους εγκάθετους, ώστε να λασπολογήσουν και να «χτίσουν» ένα συγκεκριμένο αφήγημα για τους Πειραιώτες, όμως μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ υπέρ των ερυθρόλευκων η λάσπη… επέστρεψε σε αυτούς που την εκτόξευαν…

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024