Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν έκανε πλάκα στην Παρί και την έστειλε σπίτι της (2-0) - Πέρασε και η Μίλαν (0-0)

Η Μπάγερν έκανε πλάκα στην Παρί και την έστειλε σπίτι της (2-0) – Πέρασε και η Μίλαν (0-0)

Με… δράστες τους Μοτίνγκ και Γκνάμπρι η Μπάγερν Μονάχου ντούπλαρε τις νίκες (2-0) της κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8». Για ακόμη μια χρονιά ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του λένε «αντίο» από πολύ νωρίς στη διοργάνωση.

Ούτε αυτή τη φορά για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έχοντας ως προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα, η Μπάγερν Μονάχου «πλήγωσε» ξανά (2-0) τους Παριζιάνους, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8» του Champions League.
Για ακόμη μια χρονιά η Παρί των Μέσι και Εμπαμπέ, αλλά και των πολλών άλλων αστέρων λέει αντίο από πολύ νωρίς στη διοργάνωση, με το όνειρο για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου να παίρνει παράταση.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς, σημειώθηκε στο 25’ με τον Μέσι να μην μπορεί να νικήσει σε δύο περιπτώσεις τον Ζόμερ, με την Μπάγερν να απαντά με το σουτ του Γκορέτσκα το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Ντοναρούμα.

Στο 38’ η Παρί έφτασε μια… ανάσα από το να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο Ντε Λιχτ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Βιτίνια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 53’ με τον Μοτίνγκ, ωστόσο το γκολ του Καμερονέζου φορ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έπειτα και από την χρήση του VAR.

Τελικά ότι της στέρησε η τεχνολογία η Μπάγερν το βρήκε λίγα λεπτά αργότερα ξανά με… δράστη τον Μοτίνγκ.

Ο Μίλερ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, με τον Γκορέτσα να δίνει πάσα πάρε βάλε στον φορ της Μπάγερν για το 1-0 των Γερμανών.

Η Παρί είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από την πλευρά της η Μπάγερμ έψαχνε την στιγμή της για ένα δεύτερο γκολ στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 89′. Η Μπάγερν έφυγε στην κόντρα, ο Μουζιάλα βρήκε τον Γκνάμπρι στα αριστερά και εκείνος πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Μεγάλη πρόκριση της Μίλαν (0-0)
Η Μίλαν έμεινε «όρθια» στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ (0-0), με την ιταλική ομάδα να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ισοπαλία στην αγγλική πρωτεύουσα έδωσε την πρόκριση στους «ροσονέρι», καθώς στο πρώτο παιχνίδι η Μίλαν είχε επικρατήσει των Λονδρέζων με 1-0.
Το κακό θέαμα σε ένα παιχνίδι που άργησε να αρχίσει 10 λεπτά λόγω κίνησης στους δρόμους του Λονδίνου ευνόησε τους «ροσονέρι», οι οποίοι είχαν καλύτερες ευκαιρίες και παρά την αποβολή του Κριστιάν Ρομέρο στο 77′, έφτασαν σε μια σπουδαία πρόκριση.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φόρστερ, Ρομέρο, Λενγκλέ, Ντέιβις, Έμερσον (70′ Ρισάρλιζον), Σκιπ, Χέιμπιεργκ, Πέρισιτς (53′ Πόρο), Κουλουσέβσκι (83′ Σάντσες), Σον, Κέιν.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλουλού, Τιαό, Τομόρι, Μεσίας (58′ Σαλεμάκερς), Κρούνιτς, Τονάλι, Ερναντέζ, Ντίαθ (81′ Μπενασέρ), Ζιρού (81′ Ορίγκι), Λεάο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024