Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα έκανε «θάλασσα» στο ντεμπούτο του ο Ντόρσεϊ

Τα έκανε «θάλασσα» στο ντεμπούτο του ο Ντόρσεϊ

Η θητεία του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε με το… αριστερό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πάτησε παρκέ για πρώτη φορά ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε στην αναμέτρηση της τουρκικής ομάδας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο πρωταγωνίστησε πολύ γρήγορα σε ένα αρνητικό περιστατικό.

Μόλις 33″ μετά την είσοδό του στο ματς, ο ομογενής γκαρντ πήγε στη γραμμή των βολών για να εκτελέσει μία βολή για τεχνική ποινή στον Οντέντ Κάτας. Η βολή δεν μπήκε αλλά σε εκείνο το σημείο ο Ντόρσεϊ τα… έκανε «θάλασσα».

Ο διεθνής γκαρντ παρέμεινε στη γραμμή των βολών κι εκτέλεσε μία ακόμα, για το φάουλ που είχε γίνει πριν τον καταλογισμό της τεχνικής. Μόνο που το φάουλ είχε γίνει στον Χέιζ και όχι σε εκείνον, άρα δεν είχε κανένα δικαίωμα να εκτελέσει και αυτές τις βολές.

Οι διαιτητές να ακυρώσουν την εύστοχη πρώτη βολή του Ντόρσεϊ αλλά και τη δεύτερη που θα εκτελούσε και έδωσαν την κατοχή στους γηπεδούχους, με τον Δημήτρη Ιτούδη να γίνεται έξαλλος και να διαμαρτύρεται για την απόφασή τους, λέγοντας πως οι ίδιοι οι διαιτητές ήταν αυτοί που επέτρεψαν στον γκαρντ της Φενέρ να εκτελέσει τις βολές, δίνοντάς του την μπάλα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024