Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλιματιστικό: Η καλύτερη εποχή για να το βρεις σε προσφορά

Κλιματιστικό: Η καλύτερη εποχή για να το βρεις σε προσφορά

Αν το αφήσεις για το καλοκαίρι, θα το φυσάς… και δεν θα κρυώνει

Από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα, λέει ο θυμόσοφος λαός. Και μπορεί ακόμα να απέχουμε από το καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες, όμως αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να αποκτήσετε νέο κλιματιστικό.

Η περίοδος αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αγοράσετε κλιματιστικό τόσο για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή όταν θα πιάσουν οι ζέστες και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα.

Πριν λοιπόν, «πιάσουν» οι ζέστες είναι η ευκαιρία να αγοράσετε κλιματιστικό, μιας και στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τους χώρους σας, σε εξαιρετική τιμή, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του σε κλιματιστικά και θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Τώρα, είναι η καλύτερη εποχή για να βρείτε κλιματιστικό σε προσφορά ενώ οι αγορές σας μέσα από την πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr γίνονται πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε με έως 60 άτοκες δόσεις.

Η επιλογή ενός κλιματιστικού είναι μια σημαντική απόφαση καθώς αρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε τα τετραγωνικά του χώρου που θέλετε να καλύψετε.

Για να πετύχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση, θα πρέπει να εξασφαλίσετε και ότι το μοντέλο που επιλέξατε είναι το ιδανικό για τον χώρο σας, ότι η εγκατάστασή του θα γίνει σωστά, αλλά και ότι θα αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες που σας προσφέρει.

Πώς θα καταλάβετε ποιο κλιματιστικό ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας; H ισχύς κάθε μηχανήματος αποτυπώνεται στην ένδειξη BTU/h ή KW/h. Όσο μεγαλύτερος είναι ο χώρος τόσο υψηλότερη πρέπει να είναι και η απόδοση του κλιματιστικού που θα επιλέξετε.

Φροντίστε  το νέο κλιματιστικό που θα επιλέξετε να είναι Inverter.

Με το inverter, θα έχετε μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας, καθώς επίσης και θα κάνετε οικονομία. Είναι λίγο πιο ακριβά από τα συμβατικά, όμως θα κάνετε σχετικά γρήγορα την απόσβεση

Να είναι το κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α ή Α+

Προσοχή, για να κάνετε οικονομία στο ρεύμα, φροντίστε να αγοράσετε κλιματιστικό με πολύ καλή ενεργειακή κλάση, αλλιώς θα το μετανιώσετε…

Η ενεργειακή κλάση φανερώνει πόσο ενεργοβόρα είναι μία συσκευή, δηλαδή πόσο ρεύμα καταναλώνει.

Κατά γενική ομολογία όσο πιο υψηλή είναι η ενεργειακή κλάση μίας συσκευής, τόσο πιο ακριβή είναι. Από την άλλη, όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός απόδοσης μιας συσκευής και συνεπώς η κλάση της, τόσο λιγότερο ρεύμα καταναλώνει.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας μία συσκευή μεγαλύτερης κλάσης θα μειώσεις τα έξοδα του σπιτιού σου για θέρμανση και ψύξη.

Προσοχή στο θόρυβο της εσωτερικής μονάδας

Μία ακόμα σημαντική συμβουλή για την αγορά κλιματιστικού, είναι να είναι χαμηλός ο θόρυβος του κλιματιστικού και κυρίως της εσωτερικής μονάδας.

Επειδή μέσα στο σπίτι σας θα επικρατεί απόλυτη ησυχία, αν κάνει αρκετό θόρυβο, δεν θα βρίσκετε ηρεμία, ειδικά τις ώρες που θα θέλετε να κοιμηθείτε.

Ιονιστές και φίλτρα κλιματιστικών

Αν μπορείτε να διαθέσετε λίγο περισσότερα χρήματα αγοράστε κλιματιστικό που διαθέτει βιολογικό φίλτρο και φίλτρο για τις μυρωδιές.

Αν μπορείτε να διαθέσετε ακόμα περισσότερα, αγοράστε και με ιονιστή.

Και μην ξεχνάτε ότι αναπνέουμε τον αέρα που παράγει και μάλιστα για πολλές ώρες, ή ίσως και ολόκληρη τη μέρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024