Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Ο Μαρτίκας τσακώνει την Ελευθερίου να κρυφακούει

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας τσακώνει την Ελευθερίου να κρυφακούει

Η τραγουδίστρια κρύβεται πίσω από θάμνους για να ακούσει όσα λένε οι συμπαίκτες της

Ο κακός χαμός στην παραλία των Κόκκινων. Ο Σπύρος Μαρτίκας πιάνει στα πράσα την Ελευθερία Ελευθερίου να κρύβεται πίσω από τους θάμνους, να κρυφακούει τους συμπαίκτες της και γίνεται «κόλαση» στην καλύβα.

Όπως έγινε χθες γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας», η τραγουδίστρια παρακολουθεί κρυμμένοι τις προσωπικές συνεντεύξεις των υπόλοιπων παικτών.

Το πρωί της Τετάρτης, προβλήθηκε το απόσπασμα, το οποίο αποδεικνύει την κίνηση της Ελευθερίου.

«Τι έκανες εκεί; Πόση ώρα είσαι εκεί;», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρει: «Κατάλαβες τι γίνεται; Έχει ακούσει όλη τη συνέντευξη. Κατάλαβες τι κάνει Άσπα; Είναι κρυμμένη εδώ και ακούει τις συνεντεύξεις. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα».

«Κρύφτηκε πίσω από εκεί που καθόμαστε για τις προσωπικές συνεντεύξεις και άκουσε μέχρι το τέλος της δικής μου προσωπικής συνέντευξης. Να ξέρετε ότι έχει υποκλαπεί η προσωπική σας συνέντευξη και η επικοινωνία σας με τον κόσμο», κατηγόρησε ο Σπύρος Μαρτίκας την Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε το απόσπασμα

«Είναι ρουφιάνος, ψεύτης και ανακατώστρας»

Στο μεταξύ, η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα, μετά τον καβγά που είχαν στο Συμβούλιο του νησιού.

«Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, είναι ένας κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε, προσπαθώντας να κερδίσει συμπάθειες, μιλώντας για προσωπικά φίλων του. Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άντρας για να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτά που λέει. Την περασμένη εβδομάδα που χάσαμε την ασυλία, απείλησε ότι αν με ψηφίσετε, θα δείτε τι θα πάθετε. Δεν φοβάμαι να σε αντιμετωπίσω. Πάρε την ψήφο μου για να είσαι μαζί μου στον τάκο» ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Τον θεωρώ το μεγαλύτερο “αγκάθι” αυτή τη στιγμή. Ο άνθρωπος που έχει φέρει όλη αυτή την αναστάτωση είναι ξεκάθαρα ο Σπύρος Μαρτίκας» συνέχισε η τραγουδίστρια.

Και κατέληξε: «Αν θέλει να με λασπώνει για να μείνει, δεν θέλω να φύγω με λασπωμένο το όνομά μου. Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει, είναι αδίστακτος, είναι δειλός και ανακατώστρας. Είναι όλα τα κακά που ξέρω πάνω σε έναν άνθρωπο».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024