Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Μυστήριο με την 23χρονη Εριέττα - Εξακολουθεί να αγνοείται

Τέμπη: Μυστήριο με την 23χρονη Εριέττα – Εξακολουθεί να αγνοείται

Η Εριέττα που ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο δεν βρίσκεται σε καμία επίσημη λίστα.

Ακόμα ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας γράφεται στα Τέμπη, με την 23χρονη Εριέττα να παραμένει αγνοούμενη καθώς, από το DNA που ελήφθη από συγγενή της για την ταυτοποίηση της σορού της ως επιβάτη του μοιραίου τρένου, δεν έχει προκύψει αντιστοίχιση.

Περισσότερο από μία εβδομάδα μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων, δεκάδες οικογένειες έθαψαν τα παιδιά τους σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Ωστόσο, οι γονείς της 23χρονης Εριέττας εξακολουθούν να την αναζητούν, καθώς σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, έχουν ταυτοποιηθεί 56 νεκροί και μόνο για την Εριέττα δεν έχει βρεθεί αντιστοίχιση του DNA συγγενή της.

Η Εριέττα δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα των νεκρών, ούτε σε εκείνη των τραυματιών αλλά ούτε και στις αταυτοποίητες σορούς.

«Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο»

Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μιλώντας στο Star δήλωσε πως η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 του μοιραίου τρένου και είχε έρθει στην Αθήνα.

«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο» συγκλονίζει φίλη της 23χρονης.

«Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια» προσθέτει η φίλη της.

 «Όποιος βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης μπορεί και να μην βρεθεί».

«Δεν βρέθηκε η κοπέλα που αναζητείται, δεν έχουμε σορό, είπε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης της στο MEGA.

«Υπάρχει και η οικογένεια που αναζητά το παιδί της. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι συγγενείς έχουν κάποιο στοιχείο από τον άνθρωπό τους» είπε χαρακτηριστικά η ιατροδικαστής.

«Αν βρέθηκαν άνθρωποι στο σημείο της έκρηξης, σαφώς θα μπορούσαν και να μην βρεθούν στοιχεία από εκείνους. Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο, θα μπορεί και να μην βρεθεί» συγκλονίζει η κυρία Λεονταρή.

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση DNA – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ το μεσημέρι της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε η εργαστηριακή εξέταση των βιολογικών υλικών καθώς και η ανάλυση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων που αφορούσαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συνολικά ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί, οι οποίοι προέκυψαν μέσω της συγκριτικής ανάλυσης 58 βιολογικών υλικών που ελήφθησαν από συγγενείς θυμάτων ή προσωπικά αντικείμενα αυτών, καθώς και 108 δειγμάτων που ελήφθησαν από σορούς ή σωματικά μέλη.

Σημειώνεται ότι, και τα 108 ληφθέντα δείγματα σορών ή σωματικών μελών αντιστοιχούν στους 56 νεκρούς, ενώ μόνο για μία περίπτωση βιολογικού υλικού, που ελήφθη από συγγενή αγνοούμενης (η 23χρονη Εριέττα), δεν προέκυψε αντιστοίχιση καθώς δεν ανευρέθη σχετικό δείγμα.

Το τελευταίο μη ταυτοποιημένο δείγμα που υπήρχε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αφορούσε στην περίπτωση αγνοούμενου αλλοδαπού, ο αδελφός του οποίου εντοπίσθηκε μέσω αστυνομικής συνεργασίας στην Ολλανδία. Ακολούθησε σχετικό αίτημα για την αποστολή στη χώρα μας του γενετικού του τύπου, από την επακόλουθη εξέταση του οποίου, κατέστη δυνατή η διακρίβωση της ταυτότητας του προαναφερόμενου αγνοούμενου.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024