
Ξανά στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.
O Oλυμπιακός κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη του επί της Μπαρτσελόνα στη φετινή αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 27η αγωνιστική της Euroleague.
Έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα κόντρα στους Καταλανούς αν φυσικά ισοβαθμίσουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ανέβει στο 19-8 ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση και περιμένοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα με ρεκόρ 18-7. Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα έπεσε στο 18-9 και την τρίτη θέση.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5): Δράση με το φινάλε της Super League, το Μύκονος-Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Αναστάτωση σε πτήση της Qantas – Επιβάτης έβριζε το πλήρωμα και δάγκωσε αεροσυνοδό
- Μόσχα: Ουκρανική επίθεση με πάνω από 120 drones – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 17 τραυματίες
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;


