Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kalteq: Συνεργασία με την Abbott για τα προϊόντα καρδιοχειρουργικής

Kalteq: Συνεργασία με την Abbott για τα προϊόντα καρδιοχειρουργικής

Μετά τα επεμβατικά νευροαγγειακά, η Kalteq αναλαμβάνει και τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα καρδιοχειρουργικής της Abbott στην Ελλάδα

Συμφωνία συνεργασίας για τη διανομή των ιατροτεχνολογικών προϊόντων καρδιοχειρουργικής της Abbott, συνήψε η εξειδικευμένη εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο, Kalteq A.E.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της, η Kalteq A.E. προχώρησε σε συνεργασία με την πολυεθνική ιατρικών συσκευών και υγειονομικής περίθαλψης, Abbott για τη διανομή του χαρτοφυλακίου των ιατροτεχνολογικών προϊόντων καρδιοχειρουργικής της Abbott, υποστηρίζοντας μέσω αυτού το απαιτητικό έργο των καρδιοχειρουργών στην Ελλάδα.

Για την υποστήριξη της νέας συνεργασίας η Kalteq A.E. δημιούργησε ένα νέο τμήμα  καρδιαγγειακών λύσεων (CardioVascular Solutions). Το νέο τμήμα, που αποτελείται από στελέχη υψηλής εξειδίκευσης θα προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη θεραπεία πολύπλοκων περιφερικών αγγειακών παθήσεων, στεφανιαίας νόσου και καρδιακών παθήσεων. Μαζί με το χαρτοφυλάκιο της Καρδιοχειρουργικής, και το αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο Επεμβατικών Νευροαγγειακών, το νεοσυσταθέν τμήμα, στοχεύει να αντιμετωπίσει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων τις επιτακτικές ιατρικές ανάγκες σε καρδιαγγειακές θεραπείες.

Με αφορμή τη συμφωνία, ο Πρόεδρoς και Διευθύνων Σύμβουλος της Kalteq Παναγιώτης Καλαφατάς επεσήμανε: «Το Όραμα της Kalteq Α.Ε. έχει στόχο την φροντίδα της Δημόσιας Υγείας, με κύριο πυρήνα της τον ασθενή. Για να το πετύχουμε αυτό εστιάζουμε στην ενδυνάμωση της εταιρείας μέσα από την ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών σειρών προϊόντων μας, την ένταξη και νέων προϊόντων στη δραστηριότητά μας, αλλά και τη σύναψη σημαντικών συνεργασιών. Στην κατεύθυνση αυτή η συνεργασία μας με την Abbott προάγει το κοινό όραμα που συνδέει και παρακινεί και τις δύο εταιρείες που είναι η δέσμευση για σταθερή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών».

Η Kalteq Α.Ε. διατηρεί 20ετή παρουσία στην ελληνική αγορά και χαρτοφυλάκιο με μεγάλη ποικιλία ιατρικών προϊόντων και οργάνων υψηλών προδιαγραφών για την Γενική Χειρουργική, Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Καρδιοχειρουργική, Νευροχειρουργική, Νευροπλοήγηση, Χρόνιο Πόνο, ΩΡΛ, Υγειονομικό Υλικό κ.α.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024