Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισλάμ: Ο Έλληνας επιχειρηματίας που ασπάστηκε το Ισλάμ για το γάμο του

Ισλάμ: Ο Έλληνας επιχειρηματίας που ασπάστηκε το Ισλάμ για το γάμο του

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου παρουσία διάσημων προσκεκλημένων.

Ο Δημήτρης Θερμιώτης θα παντρευτεί την κόρη της Βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Βασίλισσα δημοσιεύοντας στα social media ένα βίντεο – αφιέρωμα από τη γέννηση της κόρης της, μέχρι και τη σχέση της με τον Δημήτρη Θερμιώτη.

Το μελλόνυμφο ζευγάρι είναι μαζί εδώ τα τελευταία 3,5 χρόνια ενώ γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα Ιμάν ολοκήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown, στις ΗΠΑ, εκεί όπου σπούδασαν επίσης ο πατέρας της και ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Θερμιώτης

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας, Δημήτρης Θερμιώτης είναι γεννημένος το 1994 στο Καράκας της Βενεζουέλας.

Είναι γιος του Αλέξανδρου Θερμιώτη και της Corina Hernández, ενώ έχει και δυο μικρότερα αδέλφια, την Αλέξια και τον Αλεχάνδρο.

Το όνομα του Δημήτριος το αντλεί από τον παππού του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας. Γεννημένος το 1922 στην Άνδρο και μεγαλωμένος στο νησί, κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του και να ξενιτευτεί. Η ζωή τον έστειλε στη Βενεζουέλα, όπου εκεί ο Τζίμι Θερμιώτης, αφού ίδρυσε μια σειρά από εταιρείες, στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα το franchise του οίκου Dior.

Για το γάμο ασπάστηκε το Ισλάμ

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα», ο Δημήτρης – Τζίμης για τους φίλους του – μετατράπηκε σε Τζαμίλ στην επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας. Κι αυτό επειδή για να τελεστεί ο γάμος, ο γαμπρός συμφώνησε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Ο 28χρονος Δημήτρης Θερμιώτης είναι το πρώτο εγγόνι της πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Η Outbound Ventures LLC ιδρύθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2018-2020, συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024