Την αγάπη του και την συμπόνια του προς τους σεισμόπληκτους της Συρίας δείχνει για άλλη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Συνολικά περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, από τους φονικούς σεισμούς και ανάμεσά τους, βρισκόταν ο πατέρας του μικρού Ναμπίλ.

Τον νεαρό Ναμπίλ κατέγραψε μία κάμερα σαουδαραβικής ομάδας διάσωσης, που είχε σταλεί στη Συρία για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων εκεί. Ο μικρός ζήτησε να συναντήσει το είδωλο του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Αρχής Ψυχαγωγίας της Σαουδικής Αραβίας, Τουρκί Αλ-Σεϊχί προσπάθησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρεθεί ο Ναμπίλ.

Όταν τον εντόπισαν, τον κάλεσαν στη Σαουδική Αραβία για να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Μπατίν, εκεί που η ομάδα του Πορτογάλου νίκησε με 3-1 και μετά το παιχνίδι συνάντησε τον Κριστιάνο, αγκαλιάστηκαν και πανηγύρισαν με το χαρακτηριστικό «Siu». Ο μικρός Ναμπίλ δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία».