Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής, λέει ο Αντώνης Κανάκης

Τέμπη: Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής, λέει ο Αντώνης Κανάκης

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παρουσιάζει την ίδια εκπομπή.

Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την επιστροφή στην «κανονικότητα» και τον τρόπο που αντιμετώπισε την τραγωδία μερίδα δημοσιογράφων αναφέρθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε ότι υπάρχει σοβαρό «υπαρξιακό» πρόβλημα για τα στελέχη της εκπομπής να συνεχίσουν την εκπομπή μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ σημείωσε ότι η εκπομπή δεν θα έχει δομημένη ροή, αλλά θα είναι «σκόρπιες σκέψεις», προσπαθώντας να παραμείνουν ψύχραιμοι και να παρουσιάσουν κάποια πράγματα.

«Όλοι κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor, αλλά εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτούς τους ρυθμούς» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα. Μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε κανονικά το Survivor. Θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής, γιατί βολεύει και τους πολιτικούς αλλά και τα κέρδη γιατί η στενοχώρια δεν έχει διαφημίσεις, η διαφήμιση θέλει χαρά» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα, αυτήν του πάμε να ξανά ασχοληθούμε με το Survivor και τους γκόμενους και τις γκόμενες» πρόσθεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, το Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει με την ίδια μορφή, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις η εκπομπή να μεταφερθεί στο πλατό από το οποίο βγαίνει το «Βινύλιο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Ο ρόλος των δημοσιογράφων

Μιλώντας για τη στάση συγκεκριμένων δημοσιογράφων, ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι δεν παρουσίασαν τα γεγονότα όπως θα έπρεπε, με κριτική διάθεση, απέναντι στην εξουσία. «Όταν η δημοσιογραφία είναι πλέον υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων, γίνεται εχθρός της δημοκρατίας, αντί για θεμέλιος λίθος» τόνισε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητα, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτή την πραγματικότητα. «Δεν βρέχει, σας φτύνουν» συμπλήρωσε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024