
Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ
Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός
Φορτηγάκι έπεσε σήμερα, Δευτέρα σε στάση του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη στο ύψος του Φοίνικα. Ευτυχώς στη στάση εκείνη την ώρα δεν περίμενε κόσμος και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Το φορτηγό ανατράπηκε. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και ελευθερώθηκε μόνος του από το αναποδογυρισμένο όχημα, όπως είπε ο ίδιος.
Τι είπε ο οδηγός
Το συμβάν κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ3 που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.
Όπως ανέφερε ο οδηγός στην ρεπόρτερ Λια Χριστάρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος όταν το έκλεισε άλλο όχημα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κιγκλίδωμα και κατόπιν στη στάση του λεωφορείου, όπου ευτυχώς δεν περίμεναν επιβάτες.

Πηγή εικόνας: ertnews.gr
Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο OPEN, το περιστατικό έγινε γύρω στις 6 παρά 10 και πιθανότατα ο οδηγός έτρεχε καθώς τα φρένα του ακούστηκαν από μακριά.
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας






