Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φούρεσι: Σοβαρός κίνδυνος από μαντρότοιχο εγκαταλελειμμένου κτιρίου

Φούρεσι: Σοβαρός κίνδυνος από μαντρότοιχο εγκαταλελειμμένου κτιρίου

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, με σίδερα να προεξέχουν στον μαντρότοιχο, σε πεζόδρομο εφαπτόμενο της Λ. Σπάτων στο Φούρεσι, μπορεί να αποβεί παγίδα για σοβαρούς ή και μοιραίους τραυματισμούς.

Στη συμβολή σχεδόν της Λ. Σπατών με την Λ. Μαραθώνος σε πεζοδρομημένο παράδρομο εκατό μέτρα από τον κόμβο, ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο τρομάζει περαστικούς και κατοίκους αφού εκτός της υπαρκτής αλλά όχι και πλήρους αποτροπής περίφραξης για όποιον θέλει να μπει εντός κτιρίου – όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε – σε σημείο του μαντρότοιχου σίδερο εξέχει με τέτοιο τρόπο, όπου αν κανείς σκοντάψει στο σημείο μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Και όμως, αυτή η κατάσταση επικρατεί στη περιοχή εδώ και πολύ καιρό και δεν διακρίνεται πρόθεση προς ώρας – από όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον εμείς και μακάρι να σφάλουμε – να αποκατασταθούν τα επικίνδυνα σημεία στη περίφραξη, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο τραγικό γεγονός.

Εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο του ακινήτου στη περιοχή Φούρεσι, το εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου κτιρίου, μπορεί και να χαρακτηριστεί υγειονομική απειλή, χωρίς να έχουμε ωστόσο πλήρη εικόνα για ότι επικρατεί μέσα στο κτίριο.

Στεκόμαστε στην επικινδυνότητα σε σημεία του μαντρότοιχου με την ευχή κάποιος να ευαισθητοποιηθεί πριν συμβεί κάποιο τραγικό γεγονός. Στο συγκεκριμένο πεζόδρομο καθημερινά παιδιά κάνουν ποδήλατο και ενήλικες βηματίζουν.

Λίγα μέτρα παρακάτω και πάνω στη Λ. Σπάτων στην συμβολή με την Λ. Μαραθώνος, μια ακόμη στάση λεωφορείων φαίνεται βανδαλισμένη όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Και σε αυτή την περίπτωση η επικινδυνότητα είναι μεγάλη για τους περαστικούς και θα πρέπει άμεσα να επισκευαστεί.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024