Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Η Αλίνα Καμπάεβα και ο «ιδανικός άνδρας» Βλαντιμίρ Πούτιν

Ρωσία: Η Αλίνα Καμπάεβα και ο «ιδανικός άνδρας» Βλαντιμίρ Πούτιν

«Η ζωή είναι περίπλοκη», είχε πει η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής,ερωτηθείσα πριν από 15 χρόνια για το αν θα έπαιρνε έναν άνδρα μακριά από την οικογένεια του...

Όταν η Αλίνα Καμπάεβα είχε παραδεχτεί στην τηλεόραση ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «ο ιδανικός άνδρας» για εκείνην.

Αυτές τις μέρες το πρώτο ζευγάρι της Ρωσίας, την ύπαρξη του οποίου όλοι ξέρουν, αλλά ουδείς έχει δει επίσημα μαζί, βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της διεθνούς επικαιρότητας.

Είτε ευθύνεται το σχόλιο της για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, είτε ο κακός χαμός από σενάρια για την κοινή τους ζωή σε μια υπερπολυτελή έπαυλη μέσα στο δάσος, η Καμπάεβα και ο Πούτιν είναι από τα ζευγάρια που εγείρουν το διεθνές ενδιαφέρον.

ΠΗΓΗ: Instagram

Για το λόγο αυτό άλλωστε και η Mirror, αφού σχολίασε τα 30 χρόνια της διαφοράς τους και τα δύο παιδιά που φέρεται να έχουν αποκτήσει μαζί, θυμήθηκε όταν 15 χρόνια πριν η 24χρονη τότε Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής είχε ούτε λίγο ούτε πολύ παραδεχτεί το ρομάντζο τους.

Η αλήθεια πάει μπροστά

Σε συνέντευξη, που είχε δώσει σε μαθητές σχολείου της Ρωσίας, είχε ερωτηθεί, αν έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, και γελώντας είχε απαντήσει πως «ναι».

Τότε, μια νεαρή Ρωσίδα θέλησε να μάθει, γιατί δεν βιάζεται να τον παντρευτεί κι αν φοβάται την ευτυχία.

«Ποιος είναι;» τη ρώτησε με την περιέργεια και την αθωότητα της νιότης.

«Κάποιες φορές είμαι τόσο ευτυχισμένη, που φοβάμαι που είμαι τόσο ευτυχισμένη», της είπε χαρακτηριστικά η Καμπαέβα, παραδεχόμενη ωστόσο ότι έχει κάποιες ανησυχίες.

Όσον αφορά την ταυτότητα του είχε πει τα εξής: «είναι ένας πολύ καλός άνδρας, ένας μεγάλος άνδρας. Τον αγαπώ πάρα πολύ».

Ένα συν ένα κάνουν δύο

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι εκείνη την περίοδο του είχε πάρει δώρο ένα ωραίο παλτό με γούνα για το κρύο, οπότε μόλις ο Πούτιν εμφανίστηκε με κάτι ανάλογο, τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά.

Και επειδή ουδείς μπορεί να κρυφτεί από τα παιδιά, ερωτηθείσα αν θα μπορούσε να πάρει ένα άνδρα μακριά από την οικογένεια του (ο Πούτιν τότε ακόμη ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Λουντμίλα,) η ωραία Αλίνα είπε τα εξής:

ΠΗΓΗ: Instagram

«Η ζωή είναι περίπλοκη. Αν υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια και ο άνδρας ψάχνει για άλλη γυναίκα και επικοινωνεί με αυτή την άλλη γυναίκα, αλλά όχι με τη σύζυγο του, σημαίνει ότι υπάρχει θέμα που δεν μπορεί να διορθωθεί».

Συγκάτοικοι στο Κρεμλίνο;

Η Αλίνα και ο Πούτιν πιστεύεται ότι παντρεύτηκαν στην Αγία Πετρούπολη και λέγεται ότι ζουν σε ένα καλά κρυμμένο μέσα στο δάσος υπερπολυτελές παλάτι στο Βαλντάι – 250 μίλια νοτιοδυτικά της Μόσχας- το οποίο φυλάσσεται από τους καλύτερους μεταξύ των καλύτερων Ρώσων στρατιωτών.

Η δρ. Ελίζαμπεθ Σιμπφόσκι, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Aston και συγγραφέας του βιβλίου «Rich Russians: From Oligarchs to Bourgeoisie» δηλώνει παντως σίγουρη ότι οι δυο τους ζουν μαζί στο Κρεμλίνο.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024