Με τον αέρα του πρωταθλητή ο Φερστάπεν (pic)
Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull θριάμβευσε στο grand prix του Μπαχρέιν – Δεύτερος ο Πέρεζ, τρίτος ο Αλόνσο.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, θριάμβευσε στο γκραν πρι του Μπαχρέιν, στην εκκίνηση της σεζόν, σημειώνοντας μάλιστα το «1-2» με τον ομόσταυλο του στη Red Bull, Σέρχιο Πέρεζ.
Ο Φερστάπεν κυριάρχησε από την pole position και τερμάτισε πρώτος, ενώ ο Πέρεζ πέρασε την καρό σημαία μετά από 11,9 δευτερόλεπτα.
Ήταν η «παρθενική» νίκη του Ολλανδού πιλότου στο Μπαχρέιν, όπως και η πρώτη φορά που ο πρωταθλητής θριάμβευσε στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.
Ο Σαρλς ΛεΚλέρ της Ferrari ακολουθούσε στην τρίτη θέση, όταν επιβράδυνε και εγκατέλειψε 17 γύρους πριν από το τέλος φωνάζοντας «όχι, όχι, όχι. Δεν έχω δύναμη» από την ενδοσυνεννόηση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο βετεράνος και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο να προσπεράσει και να εξασφαλίσει θέση στο βάθρο για την Aston Martin.
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του
- Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κύματα καταιγίδων τις επόμενες ώρες και στην Αττική
- Τραμπ: Παρουσίασε το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Η Γάζα θα διοικηθεί υπέροχα» – Τι είπε για ΟΗΕ

