Τον θρήνο και την οργή που βιώνει ο ελληνικός λαός για την τραγωδία στα Τέμπη κατέγραψε σε λίγες λέξεις το πανό που σήκωσαν στο πέταλο στο στάδιο Καραϊσκάκη.
«Λαός που χάνει τη λαλιά του θα κλαίει τα παιδιά του» γράφει το συγκλονιστικό πανό ζητώντας να μην ξεχαστεί ο θάνατος των 57 ανθρώπων, να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαιτίους και κυρίως να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ κάτι ανάλογο.
Ενός λεπτού σιγή
Πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού – Λεβαδειακού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας