Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά πρώτη η Μπάγερν (1-2)

Ξανά πρώτη η Μπάγερν (1-2)

Η Μπάγερν πήρε δύσκολη νίκη με 2-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης και έπιασε και πάλι την Ντόρτμουντ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διπλό κορυφής για την Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στην Στουτγκάρδη, αλλά επικράτησαν με 2-1 και έπιασαν ξανά την Ντόρτμουντ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς στο Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά το γκολ το πέτυχε η Μπάγερν στο 39′. Ο Ντε Λιχτ έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 62′ οι πρωταθλητές έκαναν και το 0-2 με σκόρερ τον Τσούπο-Μοτίνγκ από ασίστ του Μίλερ και ύστερα από όμορφη ομαδική συνεργασία.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Περέα στο 89′, με τον πρώην άσο του ΠΑΣ Γιάννινα να σκοράρει από κοντά και να δίνει νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα, λίγο έλειψε να έρθει και η ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Κουλιμπαλί πέρασε μόλις άουτ από το δοκάρι του Ζόμερ.

Στουτγκάρδη: Μπρέντλοου, Άντον, Ζαγκαντού (85′ Νάρτεϊ), Μαυροπάνος, Ίτο, Έντο, Καραζόρ (85΄Μίλοτ), Χαραγκούτσι, Ζιλ Ντίας (46′ Κουλιμπαλί), Σίλας (74′ Περέα), Φούχριχ (74′ Τομάς).

Μπάγερν Μονάχου: Ζόμερ, Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Κομάν (63′ Γκνάμπρι), Κίμιχ, Γκορέτσκα (82′ Γκράβενμπερχ), Ντέιβις, Μίλερ (82′ Παβάρ), Μουσιάλα (63′ Σανέ), Τσούπο-Μοτίνγκ (63′ Μανέ).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024