Αγωνία για 61χρονο που δηλώθηκε αγνοούμενος. Βρέθηκε το αυτοκίνητό του στη γέφυρα του ποταμού Αξιού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού 61χρονου στον Αξιό Ποταμό.

Λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το πρωί, αφού δηλώθηκε η εξαφάνιση του 61χρονου από συγγενικό του πρόσωπο στις αστυνομικές αρχές, ξεκίνησε και η επιχείρηση εντοπισμού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξαφάνιση και το τραγικό τέλος του ηλικιωμένου ζευγαριού - Η ανάρτηση της κόρης τους

Συμμετέχουν άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν αστυνομικοί και 8 πυροσβέστες.

Έχει μέχρι στιγμής εντοπιστεί το αυτοκίνητό του στη γέφυρα του ποταμού, πλησίον του οικισμού Βαλτοχώρι, μετά από έλεγχο του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Στην έρευνα, που διεξάγεται εντός και παράκτια του ποταμού Αξιού, συμμετέχουν άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν αστυνομικοί και 8 πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr