Στην Αταλάντη στις 15:00 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας 6 Μαρτίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Ελπίδα Χούπα που έχασε τη ζωή της στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Όπως έγινε γνωστό την εξόδιο ακολουθία θα τελέσει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κκ Συμεών στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
«Είναι νεκρή, με πήρε η αστυνομία»
Η 28χρονη Ελπίδα ήταν φοιτήτρια στο ΑΠΘ και επέβαινε στο τρένο που συγκρούστηκε με άλλο εμπορικό στα Τέμπη. Την ταυτοποίηση της σορού της ανακοίνωσε την Πέμπτη ο αδερφός της κατόπιν επικοινωνίας που είχαν μαζί του αρμόδιοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ.
«Είναι νεκρή, με πήρε η αστυνομία» είπε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της άτυχης 28χρονης. Σύμφωνα με τον ίδιο στην οικογένεια δόθηκε «ρητή εντολή να μην ανοιχθεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση».
«Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει» ξέσπασε ο αδερφός της αδικοχαμένης 28χρονης.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας