Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Βουβός πόνος, θλίψη και οργή επικρατεί για τις δεκάδες ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη και δε θα γυρίσουν πίσω.
Οι νεκροί από το δυστύχημα, που έχει «παγώσει» τη χώρα, έχουν ανέλθει στους 57, εκ των οποίων οι 54 έχουν ταυτοποιηθεί.
Οι συγγενείς των θυμάτων παραλαμβάνουν τις σορούς μέσα σε σφραγισμένα κουτιά, την ώρα που γερανοί απομακρύνουν τις μηχανές της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το σημείο της τραγωδίας.
Ανάμεσα στους επιβάτες, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε μέσα σε μια στιγμή, είναι και η μητέρα του πρωταθλητή των κρίκων, Χριστόφορου Κωνσταντινίδη.
Ο αθλητής θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο και έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ παράλληλα, εξέφρασε τον θυμό του για το δυστύχημα.
“Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ελπίδες. Θέλω να πω δυο πράγματα. Έχω αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια ΜΑΜΑ που για κάθε μέρα, για αμέτρητες ώρες με κρύο, με βροχή, με ζέστη, με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι, έπαιρνε δυο λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση.
Αυτή η μάνα έδωσε το παιδί της, τα χρόνια της και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα, και αυτή η χώρα τη σκότωσε και δεν ήταν καθόλου ατύχημα”, έγραψε ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης και συγκλόνισε.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου