Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Κάναμε κοινοποιήσεις και μας έλεγαν εγκάθετους»

Τέμπη: «Κάναμε κοινοποιήσεις και μας έλεγαν εγκάθετους»

Ο μηχανοδηγός Αλέξανδρος Ιορδανίδης ανέφερε μερικά από τα προβλήματα που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Ιορδανίδης. Ο μηχανοδηγός ανέφερε πως το πρόβλημα του σταθμού είναι η υποστελέχωση αλλά αποκαλύπτει πως όταν έκαναν κοινοποιήσεις, τους έλεγαν εγκάθετους και βαλτούς.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο Αλέξανδρος Ιορδανίδης, αναφέρθηκε στις αιτίες που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των τρένων. «Οι πρώτες ενδείξεις μιλάνε για ένα ανθρώπινο λάθος, το οποίο δεν θα μπορούσε να διορθωθεί καθώς δεν υπήρχαν τα μηχανήματα να το δουν. Τίποτα δεν πηγαίνει στη τύχη καθώς υπάρχουν κανόνες, οι οποίοι είναι απαράβατοι.

Αλλά είναι γνωστό πως τα προβλήματα του σταθμού είναι πως είναι υποστελεχωμένο. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε εμπειρία και αυτός είναι ο λόγος που έγινε το δυστύχημα. Κάναμε κοινοποιήσεις και μας έλεγαν εγκάθετους και πως είμαστε βαλτοί από την αντιπολίτευση».

Σχετικά με τα ονόματα των επιβατών

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως η Αστυνομία έφτασε πάρα πολύ γρήγορα και πως η πιο δύσκολη έρευνα έγινε από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών καθώς χρειάστηκε σε πολύ γρήγορο χρόνο να αναγνωρίσουν τις σορούς, να πάρουν DNA και να κάνουν τη δουλειά 15 ημερών σε μόλις πέντε.

Ο κ. Ιορδανίδης αναφέρθηκε στα ονόματα των επιβατών, τα οποία δεν υπάρχουν στα αρχεία των εισιτηρίων, λέγοντας πως μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της εταιρίας ήταν δυνατόν να μάθουμε κάποια από τα ονόματα των επιβατών.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024