Ανάμεσα στους 56 αγνοούμενους του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπηείναι η σοπράνο και ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία βρισκόταν σε ένα από τα βαγόνια του τρένου μαζί με τη γάτα της.
Η 26χρονη αγνοούμενη είναι καλή φίλη του γνωστού μοντέλου από το ριάλιτι GNTM, Αλεξίας Κούβελα, η οποία δεν έχει σταματήσει τις αναρτήσεις σχετικά με τη φίλη της, ζητώντας από οποιονδήποτε που μπορεί να γνωρίζει το παραμικρό, να επικοινωνήσει μαζί της.
Σε ό, τι αφορά την Ελισάβετ ακόμη δεν έχει βρεθεί τίποτα, που να φανερώνει την τύχη της ζωής της. Η Αλεξία Κούβελα μίλησε και στον ANT1 κάνοντας δημόσια έκκληση προς τον κόσμο να βοηθήσει να βρεθεί η φίλη της.
«Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η Τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις.
»Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις. Έχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή και την φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, θα μιλάω στον ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, το κινητό της χτυπάει κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία