
Τέμπη: Σήμερα η πρώτη κηδεία θύματος – Η Κατερίνη θρηνεί την 34χρονη Αθηνά
Ο σύζυγoς της Αθηνάς -και εκείνος επιβάτης του μοιραίου τρένου- συνεχίζει να νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας
Η πρώτη κηδεία θύματος του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή.
Η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, κηδεύεται στην Κατερίνη. Η σορός της ταυτοποιήθηκε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της.
Η κηδεία της 34χρονης μητέρας ενός μικρού παιδιού, θα γίνει στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης.
Νοσηλεύεται ο σύζυγος της αδικοχαμένης Αθηνάς
Η Αθηνά επέβαινε στο μοιραίο τρένο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο σύζυγός της -και εκείνος επιβάτης του τρένου- συνεχίζει να νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας.
Η Αθηνά ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα. Μέχρι νωρίς χθες το απόγευμα ο αδελφός της αναζητούσε πληροφορίες για την τύχη της.
Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…» έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής.
- Σε κατάσταση ετοιμότητας το Περού για 60 ημέρες, καθώς όλα δείχνουν πως φέτος θα έχουμε «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Γιατί η Μέριλιν Μονρό παραμένει η απόλυτη «ξανθιά βόμβα» της ποπ κουλτούρας
- Evangelos Marinakis: New Olympiacos Stadium Could Open by 2028 (Vids)
- Τουλάχιστον 2.000 πυροσβέστες έχουν ριχτεί στις μάχες με τις φλόγες στη νότια Γαλλία
- Λαρεντζάκης για την ήττα της Εθνικής από τη Ρουμανία: «Να βγάλουμε αντίδραση με την Πορτογαλία»
- Συνελήφθη 43χρονος για την πυρκαγιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας



