Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πτήση τρόμου της Lufthansa – Στο νοσοκομείο επιβάτες που εκτοξεύτηκαν από αναταράξεις

Πτήση τρόμου της Lufthansa – Στο νοσοκομείο επιβάτες που εκτοξεύτηκαν από αναταράξεις

Το αεροπλάνο που πετούσε από το Τέξας στη Γερμανία πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στην Ουάσιγκτον.

Άλλοι τραυματίστηκαν και γέμισαν αίματα, άλλοι λερώθηκαν από το φαγητό που εκτοξεύτηκε στο ταβάνι: πτήση της Lufhansa που ταξίδευε από το Όστιν του Τέξας στη Φρανκφούρτη πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στην Ουάσιγκτον λόγω σφοδρών αναταράξεων που έστειλαν επτά επιβάτες στο νοσοκομείο.

Το Airbus A330 «προσγειώθηκε με ασφάλεια» στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάλις της αμερικανικής πρωτεύουσας  λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης τοπική ώρα (4 τα ξημερώματα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας), αναφέρει η Washington Post.

Εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας (FAA) δήλωσε ότι η πτήση 469 συνάντησε απότομες αναταράξεις ενώ πετούσε στα 37.000 πόδια (11,2 χλμ) πάνω από το Τενεσί.

Η Lufthansa επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό, περίπου 90 λεπτά μετά την απογείωση από το Όστιν, «επηρέασε επιβάτες που χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα».

Επιβάτιδα της πτήσης που προτίμησε να παραμείνει ανώνυμη δήλωσε ότι το αεροπλάνο βρέθηκε «σε ελεύθερη πτώση» την ώρα που σερβιριζόταν το δείπνο. Άνθρωποι και αντικείμενα «πετάχτηκαν στον αέρα» και χτύπησαν την οροφή του αεροσκάφους.

Η ίδια δεν τραυματίστηκε, λερώθηκε όμως από το φαγητό που εκτινάχθηκε. Ο επιβάτης που βρισκόταν στη μπροστινή θέση «χτύπησε άσχημα» και απομακρύνθηκε με αμαξίδιο μετά την προσγείωση.

Η Lufthansa εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό και διαβεβαίωσε ότι το προσωπικό εδάφους στην Ουάσιγκτον φρόντισε τους τρομαγμένους επιβάτες και τους εξασφάλισε νέα εισιτήρια.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024