Οι απουσίες της Αρμάνι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Σε ποιους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ετορε Μεσίνα.
Με πέντε σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Αρμάνι Μιλάνο στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3/3, 21:30), για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Συγκεκριμένα, ο Έτορε Μεσίνα δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους τους Κέβιν Πάνγκος, Σαβόν Σιλντς, Ντέβον Χολ, Τζίτζι Ντατόμε και Πολ Μπιλίγκα.
Οι δύο πρώτοι είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης, ενώ οι τρεις τελευταίες τραυματίστηκαν πρόσφατα και θα χάσουν το παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιταλική ομάδα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας της Euroleague, έχοντας ρεκόρ 9-15, αλλά στα τελευταία πέντε έχει 3/2.
Στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε εντός έδρας με 78-76 τον Παναθηναϊκό.
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442