Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Ο πάπας Φραγκίσκος προσεύχεται για όλους όσους έπληξε η τραγωδία

Τέμπη: Ο πάπας Φραγκίσκος προσεύχεται για όλους όσους έπληξε η τραγωδία

Εκφράζει την οδύνη του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ο πάπας Φραγκίσκος εκφράζει την οδύνη του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα, και προσεύχεται «για όλους όσους έπληξε η τραγωδία αυτή».

«Εμπιστευόμενος τις ψυχές των εκλιπόντων στο στοργικό έλεος του παντοδύναμου Θεού, ο πάπας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες που θρηνούν τους αγαπημένους τους» δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο καρδινάλιος υπουργός Εξωτερικών, Πιέτρο Παρολίν.

«Προς τους τραυματίες, τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και όλους όσους παρέχουν βοήθεια, ο Σεβασμιότατος στέλνει την ευλογία του για τη δέσμευση και την αλληλεγγύη τους».

Τα μηνύματα Ζελένσκι και Μακρόν για το τραγικό δυστύχημα

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν ανήρτησαν στο Twitter μηνύματα στήριξης προς τον ελληνικό λαό για την φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, γραμμένα στα ελληνικά. Ο Ουκρανός πρόεδρος στην ανάρτησή του εξέφρασε τα «θερμά συλλυπητήριά του» στον ελληνικό λαό.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν με ανάρτηση του στο προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος της Γαλλίας ανέφερε ότι «Η Γαλλία βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων».

Πρωτοσέλιδο στα τουρκικά ΜΜΕ το φονικό σιδηροδρομικό δυστύχημα

Κυρίαρχο θέμα και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είναι η είδηση του φονικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες, Τρίτη αργά το βράδυ, στα Τέμπη.

Έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος στην Τουρκία παρουσιάζουν κάθε πληροφορία και τις εξελίξεις, κάνοντας λόγο για ένα από τα πλέον πολύνεκρα δυστυχήματα στην Ελλάδα.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024