Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – Τορίνο 4-2: Πήραν το ντέρμπι οι «μπιανκονέρι»

Γιουβέντους – Τορίνο 4-2: Πήραν το ντέρμπι οι «μπιανκονέρι»

Η Τορίνο προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η Γιουβέντους είχε τις απαντήσεις και επικράτησε με 4-2 στο «Derby della Mole», πανηγυρίζοντας την τέταρτη σερί νίκη της στη Serie A.

Την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε και στο ντέρμπι του Τορίνο η Γιουβέντους. Η «κυρία» βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη συμπολίτισσά της, αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει την τέταρτη σερί της νίκη στη Serie A με το 4-2 επί της «γκρανάτα».

Η ομάδα του Αλέγκρι μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από τις θέσεις της Ευρώπης ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αν δεν είχε την αφαίρεση των 15 βαθμών, θα βρισκόταν στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την άπιαστη Νάπολι. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επιστροφή στη δράση για τον Πολ Πογκμπά που έκανε ντεμπούτο με τους «μπιανκονέρι».

Πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά στο ματς, η Τορίνο έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Καραμό από εκτέλεση κόρνερ. Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τη Γιούβε καθώς στο 16′ ο Κουαδράδο με ωραιό σουτ έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν ξανά τη Γιουβέντους όταν στο 43′ ο Σανάμπρια σκόραρε για το 1-2 από ασίστ του Ίλιτς, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ντανίλο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 67′ η Τορίνο έφτασε κοντά στο να προηγηθεί για τρίτη φορά στο ματς, αλλά ο Λινέτι σημάδεψε το δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή με τον Μπρέμερ που σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του για το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 81′ ο Ραμπιό με πλασέ.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Μπρέμερ (90′ Μπονούτσι), Κουαδράδο (68’ Ντε Σίλιο), Κόστιτς, Ντι Μαρία (69’ Κιέζα), Ραμπιό, Φατζιόλι, Βλάχοβιτς (86’ Κεν), Μπαρενετσέα (69’ Πογκμπά)

Τορίνο: Σάβιτς, Ντζιντζί (84’ Γκραβιγιόν), Ροντρίγκες (75’ Βόιβοντα), Σχουρς, Μπουοντζιόρνο, Σινγκό, Λινέτι (74’ Ρίτσι), Μίραντσουκ, Ίλιτς, Σανάμπρια, Καραμό (60’ Ράντονιτς, 75’ Σεκ)

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024