Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελευταία μέρα εκπτώσεων: Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Τελευταία μέρα εκπτώσεων: Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Αν ακόμα το... σκέφτεστε, ήρθε η ώρα να δράσετε και να επωφεληθείτε από τις πιο δυνατές προσφορές της τελευταίας ημέρας των εκπτώσεων.

Εάν ακόμα δεν έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας, τότε έχει έρθει η στιγμή να βιαστείτε και να τις κάνετε, μιας και σήμερα είναι η τελευταία μέρα των εκπτώσεων και ως εκ τούτου η τελευταία, όντως τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε σε δυνατές προσφορές.

Για να τα καταφέρετε θα χρειαστείτε ψυχραιμία και ένα σύντομο πλάνο με όλα όσα θέλετε να ανανεώσετε ή να αποκτήσετε.

Χρειάζεστε ένα καινούργιο smartphone ή τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο; Θέλετε να ανανεώσετε το κλιματιστικό σας επιλέγοντας ένα Inverter ή έχει φτάσει επιτέλους η στιγμή να αποκτήσετε την φριτέζα για πιο εύκολα και υγιεινά γεύματα;

Ό,τι κι αν χρειάζεστε μπορείτε να το βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή στο SHOPFLIX.GR αφού οι χειμερινές εκπτώσεις ακόμα ισχύουν στην ατελείωτη ποικιλία των προϊόντων του.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας και θα τα παραλάβετε όλα χωρίς κόπο στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα με μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία, SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Δυνατές προσφορές σε smartphones

Σχεδιασμένα για να ενθουσιάζουν, τα smartphones αποτελούν τους νέους «σύμμαχους» της καθημερινότητάς μας για να τα προλαβαίνουμε όλα, να μην ξεχνάμε τίποτα και φυσικά, να διασκεδάζουμε με ατελείωτες ώρες gaming ή βλέποντας ακόμα και επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Ιδανική επιλογή το Xiaomi 11T Pro με Dolby Vision® οθόνη που προσφέρει εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα για τα φωτεινά σημεία, εκθαμβωτική ζωντάνια και σκοτεινές λεπτομέρειες, όπως δεν τα έχετε ξαναδεί. Επιπλέον, το Dolby Atmos® σάς προσφέρει εξαιρετική ηχητική εμπειρία.

Η φωτεινότητα της οθόνης αντιδρά στις αλλαγές του περιβάλλοντός σας, ώστε να έχετε πάντοτε την εμπειρία της φυσικής προβολής.

Απολαύστε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει η τριπλή του κάμερα, με μεγάλο αισθητήρα και Dual Native ISO, η κάμερα των 108 MP απαθανατίζει τις πιο συναρπαστικές λεπτομέρειες, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό ή από μεγάλη απόσταση.

Super deals σε λευκές συσκευές

Κανένα σπίτι δεν είναι ολοκληρωμένο και λειτουργικό, χωρίς τις βασικές λευκές συσκευές του, όπως το ψυγείο, ο φούρνος ή ο απορροφητήρας στην κουζίνα, το πλυντήριο ρούχων και πιάτων.  Τώρα, μπορείτε να τις βρείτε όλες σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Αγαπημένη μας επιλογή το εντοιχιζόμενο σετ της Beko που περιέχει τον φούρνο και τις εστίες. Ο φούρνος λειτουργεί ανεξάρτητα από τις εστίες και μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικό σημείο από αυτές.  Περιέχει μόνο τους διακόπτες για το χειρισμό του φούρνου, ενώ οι εστίες που τον συνοδεύουν έχουν δικούς τους διακόπτες,

Με χωρητικότητα 66 λίτρα (ιδανική για μια μέση οικογένεια) και κεραμικές εστίες που έχουν λεία και γυάλινη επιφάνεια.

Επιπλέον, ο φούρνος είναι αυτοκαθαριζόμενος λόγω του συστήματος υδρόλυσης, ο ζεστός ατμός που δημιουργείται στο εσωτερικό του φούρνου, μαλακώνει τα υπολείμματα τροφής και επιτρέπει να καθαρίσετε τα υπολείμματα με ένα πανί.

Προνομιακές τιμές και σε τηλεοράσεις

Εάν αναζητάτε μια νέα τηλεόραση, είναι η κατάλληλη στιγμή να την αναβαθμίσετε επιλέγοντας μια Smart Tv, η οποία διαθέτει δεκάδες μοναδικές λειτουργίες που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία θέασης.

Μία από τις πιο δυνατές επιλογές είναι η Τηλεόραση Smart LG 50NANO763QA 4K που σας προσκαλεί να ζήσετε εκ νέου την εμπειρία του χρώματος. Η τεχνολογία NanoCell της LG χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ακάθαρτα χρώματα από τα μήκη κύματος RGB.

Ο επεξεργαστής A5 Gen5 AI 4K αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για βελτίωση της ποιότητας.

Εκτός από τις αγαπημένες σας ταινίες, απολαμβάνετε και ατελείωτες ώρες NanoCell gaming με γρήγορο, ομαλό παιχνίδι και νιώθετε σαν να βυθίζεστε πραγματικά στον κόσμο του παιχνιδιού.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024