Ο παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα στην ΜΕΘ την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και σήμερα οι θεράποντες γιατροί του επρόκειτο να προσπαθούσαν να τον ξυπνήσουν, ωστόσο αυτό τελικά δεν έγινε.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διαδικασία αποσωλήνωσής του δεν προχώρησε και όπως όλα δείχνουν θα γίνει αύριο.
«Δεν έγινε τελικά σήμερα η αποσωλήνωσή του. Αύριο θα γίνει αλλά δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή», είπε στο TLIFE η σύντροφος του, Έλενα Μαστραγγελή, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του. Επίσης, δίπλα του σαν φύλακας – άγγελος βρίσκεται και ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος.
Σταθερή η κατάστασή του
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε το πρωί στην έναρξη της εκπομπής «Super Κατερίνα» να πει δυο λόγια σχετικά με την κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ύστερα από τα δεκάδες μηνύματα που έχει δεχτεί.
«Να ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα σε μένα και στην εκπομπή. Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι σταθερή. Στέλνουμε τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε», ανέφερε η παρουσιάστρια.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).