Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ δεν αντιμίλησα ποτέ, μάθαινα, άκουγα, το βούλωνα»

Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ δεν αντιμίλησα ποτέ, μάθαινα, άκουγα, το βούλωνα»

Η παρουσιάστρια μιλά για την κριτική που είχε δεχτεί στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Την καρδιά της «άνοιξε» η Ελένη Μενεγάκη. Η προυιάστρια το μεσημέρι της Τρίτης (28/2), με αφορμή τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

«Για το θέμα της αμφισβήτησης εγώ έχω να πω ότι όλοι μας στο ξεκίνημά μας έχουμε αμφισβητηθεί ο καθένας στο κομμάτι του. Αυτό ούτως ή άλλως γίνεται. Η αμφισβήτηση μπορεί να λέγεται και κριτική, δηλαδή αρνητική κριτική», είπε αρχικά.

Και σημείωσε ότι η αρχή έχει δυσκολίες, ενώ τόνισε ποτέ δεν αντιμίλησε σε κανέναν αν και δεχόταν αυστηρή κριτική. «Πάντως η αρχή έχει δυσκολίες. Τώρα για το πόσο μπορεί ο καθένας αυτά που έχει αντιμετωπίσει, τα χειρίστηκε εγώ σας είπα προηγουμένως πώς ήταν στο δικό μου ξεκίνημα στο Mega, όταν είχε ενάμιση λεπτό δίπλα στον Πολυχρονίου κρινόμουν πολύ αυστηρά ακόμη κι αν αργούσα πέντε λεπτά αλλά δεν μίλαγα σε σχέση με άλλους. Εγώ δεν αντιμίλησα ποτέ, μάθαινα, άκουγα, το βούλωνα. Ο καθένας όμως πρέπει να είναι όπως είναι ο χαρακτήρας του. Δεν είναι ότι στη ζωή μου ποτέ δε μίλησα, μίλησα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη

Αφορμή για την εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη της Νίκης Λυμπεράκη, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την αμφισβήτηση που είχε δεχθεί από πολύ γνωστή παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής της διαδρομής.

Ειδικότερα, τόνισε πως «με έχουν στηρίξει πολύ οι γυναίκες σε αυτόν τον χώρο και μάλιστα σπουδαίες γυναίκες. Έχω δεχθεί πολύ σπουδαίες συμβουλές από μεγάλες γυναίκες, όπως και η Έλλη Στάη μού είχε δώσει μια πάρα πολύ ωραία συμβουλή πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με την ψυχαγωγία. Εξαιρετική συμβουλή. ¨Αυτή τη στιγμή αυτό που συμβαίνει μπροστά σου, ο «Πρωινός Καφές», θα πρέπει να το δεις σαν μια όμορφη γυναίκα που περνάει με ωραία μαλλιά και λέγεται ευκαιρία. Εσύ πρέπει να την αρπάξεις από τα μαλλιά και να την εκμεταλλευτείς» μου είχε πει».

«Βέβαια έχουν υπάρξει και άλλες γυναίκες που δεν ήταν της ίδιας φιλοσοφίας! Δηλαδή έχω ακούσει από γυναίκα παρουσιάστρια το εξής. «Άκου να δεις, κοριτσάκι μου, εδώ που ήρθες εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια και αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη. Θα παραμείνεις ένα μικρό, ταπεινό ποντικάκι που θα δουλεύει για εμάς». Σήμερα δεν υπάρχει στον χώρο».

«Απάντησα όμως και εγώ! «Όντως είσαστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο, απλά ελπίζω μετά από τόσα χρόνια να μην είμαι στο ίδιο σημείο που είστε και εσείς στάσιμη». Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη στην ενημέρωση όταν συνέβη αυτό» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεονώρα.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024