
Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον γιο της και θέα τον Παρνασσό
Δείτε την ανάρτησή της!
Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η ίδια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, πραγματοποίησαν την πρώτη τους οικογενειακή εξόρμηση μακριά από την Αθήνα με τον νεογέννητο γιο τους.
Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν στην Αράχωβα, στο εξοχικό σπίτι του μοντέλου προκειμένου να ξεκουραστούν και να περάσουν ξέγνοιααστες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα.
Και μπορεί οι περισσότεροι να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, οι ίδιοι παραμένουν στην Μέκκα του σκι και μάλιστα πήγαν βόλτα στον Παρνασσό.
Η influencer μοιράστηκε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της μέσα στο τελεφερίκ.
«53 ημέρες με τον Νουνίτο μου», έγραψε στη λεζάντα και τα likes έπεσαν «βροχή».
Η ανάρτησή της
Επίσης, σε άλλη της ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη έδειξε ένα πλάνο μέσα από το σπίτι του Αλεξάνδρου, το οποίο είναι όλο ξύλινο και ιδανικό για χαλάρωση.
«Καλημέρα παιδιά από το σπίτι του Δημήτρη στην Αράχωβα. Ο Δημήτρης έχει καταγωγή από Αράχωβα. Έχουμε προίκα εδώ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη πάνω στη φωτογραφία της.
Δείτε την παρακάτω
- Αργεντινή: Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου
- Βενεζουέλα: Εμφανίζεται ως η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ σε χάρτη που ανάρτησε ο Τραμπ (εικόνα)
- Ιράν: Και η Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε επιθέσεις τον Μάρτιο κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Νότια Αφρική: Απομακρύνονται εσπευσμένα 300 υπήκοοι Γκάνας έπειτα από επεισόδια ξενοφοβικής βίας
- Ισημερινός: Δολοφόνησαν γυναίκα δικαστή – Είχε δεχτεί απειλές
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες





