Μεντβέντεφ: Οι στόχοι των εχθρών μας θα οδηγήσουν οπωσδήποτε σε απόλυτο φιάσκο
Ο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ ανέφερε σε δήλωση του ότι οι στόχοι των εχθρών θα οδηγήσουν οπωσδήποτε σε απόλυτο φιάσκο.
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τόνισε σε σχόλιά του που δημοσιεύθηκαν σήμερα ότι η συνεχιζόμενη προμήθεια όπλων στο Κίεβο από τη Δύση εγείρει τον κίνδυνο παγκόσμιας πυρηνικής καταστροφής, επαναλαμβάνοντας την απειλή του για πυρηνικό πόλεμο για την Ουκρανία.
Η ρητορική του Ντμίτρι Μεντβέντεφ περί ‘αποκάλυψης’ εκλαμβάνεται ως προσπάθεια να αποτραπεί η υπό τις ΗΠΑ στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ και οι Δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου από το να εμπλακούν ακόμα περισσότερο στον πόλεμο που μαίνεται εδώ και ένα χρόνο, με τη Μόσχα να έχει υποστεί ήττες στα πεδία των μαχών.
«Η εισροή όπλων μπορεί να συνεχιστεί»
Τα νεότερα σχόλια του Μεντβέντεφ, που είναι αντιπρόεδρος στο πανίσχυρο συμβούλιο ασφαλείας του Πούτιν, έρχονται σε συνέχεια της πυρηνικής απειλής του Ρώσου προέδρου την περασμένη εβδομάδα και των χθεσινών του δηλώσεων που περιγράφουν την αντιπαράθεση της Μόσχας με τη Δύση ως υπαρξιακή μάχη για την επιβίωση της Ρωσίας και του ρωσικού λαού.
«Φυσικά, η εισροή όπλων μπορεί να συνεχιστεί… και να αποτρέψει την όποια πιθανότητα αναβίωσης των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia.
«Οι εχθροί μας κάνουν ακριβώς αυτό, δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι στόχοι τους θα οδηγήσουν οπωσδήποτε σε απόλυτο φιάσκο. Απώλειες για όλους. Κατάρρευση. Αποκάλυψη. Όπου ξεχνάς για αιώνες την προηγούμενη ζωή σου ωσότου τα ερείπια πάψουν να εκπέμπουν ραδιενέργεια».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
- Σπύρος Μαρκεζίνης: Το ανάρμοστο αστείο με τα «κλοπιμαία»
- Γαλλία: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συζητηθεί εκ νέου η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ, λόγω της κατάστασης στον Λίβανο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442